bättre!

helt klart en bättre dag idag. shit pomfritt va jag öste på träningen igår, var nog alla aggressioner som behövde komma ut. var heeelt utpumpad efteråt o det va så GÖTT!!! i love it!!!

presenterna till johannes är klara o inslagna oxå. SKÖNT! vågar inte skriva vad det är dock, vet ju aldrig om han snokar in här nåt...tihi. men jag är nöjd o hoppas han blir det oxå.

ska strax börja med maten, spaghetti o köttfärssås. pojken var tvungen att ringa förut bara för att bekräfta att det verkligen blev det. haha! sjukt hungrig pojkvän.

så då checkar jag ut för nu. bye bye!

grått.

känner mej grrrr....sur o irriterad idag. skulle behöva städa men ska nog gräva ner mej i soffan med ett paket russin i stället.
en positiv sak idag är iaf att mina kläder från ellos har kommit. men med tanke på hur min dag har vart för övrigt idag så kommer säkert allt sitta som skit.

det får va bra så. adjöken.

fotbollssupporter=galning?

sitter o kollar med ett halvt öga på fotbollsmåndag (ja jag är sambo med en fantast!) o vad ska man säga? stockholmska supportrar alltså, jag säger då det. raketer på planen o vilt slagsmål. det är ju så man får ont i magen. SKÄMS!
tur att min prins inte är en sån supporter, däremot blir han ledsen, så ledsen när hans kära lag förlorar. o vad säger man då? "du visste ju ändå att de inte skulle vinna serien...." det var vad jag sa idag men det var kanske inte så smart..... :)
nog om fotboll.

har lite ont i magen av andra anledningar oxå. dels ska min lillasyster flytta till spanien på onsdag. o jag är säker på att hon kommer klara det galant. men det är klart man är lite nervös ändå...
sen läste jag min lilla kusins blogg, nyfiken som jag är. o jag önskar hon förstod själv vilken fin o underbar människa hon är! det är inte alla som skulle sitta på en buss o ha såna skuldkänslor för att man inte gick fram Jenny! de flesta skulle inte ens bry sig.

denna vecka ska jag försöka uträtta lite grejer. o jag ska börja redan imorgon!
puss!

Lördag!

hemkommen från jobbet för en stund. sitter o tänker på mat vilket måste betyda att jag är hungrig?? :D får bli lite frukost snart.
ville bara meddela att jag jobbar mitt sista dygn imorrn, wiiieee!!! känns såå skönt då jag är såå trött på't.
men nu ska jag fokusera på min lediga dag! :) jag skulle va riktigt duktig om jag hittade nåt bra pass på friskis här på förmiddagen o gick på det....å andra sidan lär måååånga andra tänka likadant eftersom det regnar, perfekt träningsväder alltså!
i eftermiddag sen ska jag till johanna o hålla henne sällskap på hennes visning. :) blir mysigt att göra nåt o inte bara sitta hemma hela dan. var lite prat om sushi oxå..? ;)
mm blir nog en bra dag det här! men nu som sagt, frukost. sen en liten tupplur kanske? tydligen dödstrött fast jag sov jättebra i natt.

PUSS

heja Stefan friskt humör!!!

nu sitter jag o laddar för en förhoppningsvis spännande o framgångsrik höjdhoppsfinal. eftersom (typ) alla andra svenskar har vart pinsamt dåliga o misslyckade detta OS så håller jag nu tummarna stenhårt för Steffe Holm. Åh ta guldet snälla snälla.

jobbade igår, gick bra men gahh så sinnesjukt trött på det bara. jag klarar inte ett jobb som inte ger mej nån spänning eller tillfredställelse. jag behöver utmaningar o skojigheter, inte tråk o rutiner rutiner rutiner.......... är nog en sjukt krävande människa faktiskt, o det kan nog många i min närhet skriva under på..

intressanta faktan:
har precis beställt böcker till juridiken för 1100 kr. hej tomt konto.
har jobbat ett dygn o inte duschat än. hej fräsch hanna
har typ två veckor kvar på min allra sista p-pillerkarta o inte skaffat nya än. hej oönskad graviditet om jag inte tar tag i det snart! hanna, ta dej i kragen!!!
har en finne i pannan som ser ut och känns som ett mindre horn. vad är detta med mitt nya monster-utseende??

nu till nåt mycket roligare. pojken min kom förbi jobbet i morse o lämnade nyckel innan han susade iväg med bussen mot lund. han hade köpt nya jeans bara sådär igår o de var supersnygga! hej världens finaste pojkvän med den sötaste rumpan! hihi. :) så kul att man har påverkat sin kille att bli mer kläd-intresserad, han har snart mer kläder än mej!!!

o så sist men absolut inte minst: jag har en dejt med johanna. o det ska definitivt bli dagens höjdpunkt. :D

tjock o svullen...

idag känner jag mej som en stor äcklig ballong. blääääää. en vecka på öland o tio kilo tjockare. känns det som iaf. nåja, det kan va lite mjölkmage oxå för jag har äntligen insett att jag nog faktiskt är lite intolerant mot mjölk. försöker så gott det går med andra produkter men det är ju inte alltid så lätt. för övrigt måste det bli ÄNDRING på andra matvanor oxå nu. detta går inte, jag hatar att känna mej som den fulaste o äckligaste människan i hela världen.

så efter det, en fin vecka på öland var det. dock med dåligt väder de flesta dagarna. men det gjorde inte så mycket, vi hittade på lite andra mysiga saker. mycket grillning iaf, som det ska vara. :)

men nu är man hemma igen, o jobb imorrn. (ångest som vanligt)
på ett sätt ska det bli skönt att börja skolan igen, bara för att få ordning på rutiner igen, o slippa jobbet. fast jag skulle iofs vilja ha nåt lite extra under hösten. men då ska det bli nåt jag trivs med..!

kolla på schemat, o förstod som vanligt inte ett skit av det. men det ska väl lösa sig. nu hoppas jag bara att det är som jag tror, så vår spanien-resa blir av i oktober. hoppas hoppas hoppas.

visitation från östergötland!

maria o johan är här! o ikväll ska vi bowla, med calle o johanna oxå. trevligt värre!!!

just another monday.

efter en skön helg med johannes som var ledig är man tillbaka på måndag igen. vi har mest tagit det väldigt lugnt, kollat mycket film, ätit goood mat o sippat lite rödvin. mysigt helt enkelt.
idag jobbar pojken igen o jag, som inte har jobb på ett tag, sitter hemma. hmm. börjar faktiskt bli lite trött på det. på ett sätt, men ett sätt inte. jag har faktiskt lite att göra, ska storstäda tills på onsdag, när vi får besök! maria o johan kommer ju, trevligt trevligt! men just idag orkade jag inte storstäda..kanske dumt när jag faktiskt verkligen har tid. jag har bakat i stället, igen! nybakta kolasnittar o havreflarn ska jag stoppa in i frysen strax. sjukt huslig tydligen. synd bara att jag inte gör de sakerna som verkligen behövs.

RSS 2.0