helg äntligen!

ja nu är det äntligen helg, fast egentligen är det ju typ helg hela tiden. men varannan helg är ju lite extra speciell, som den här som kommer nu. för då är johannes ledig oxå, så skönt! få rå om varandra lite, för i veckorna hinner man ju inte ses speciellt mycket med jobb, skola, träning. o då bor vi ändå i samma lägenhet..

har haft fullt upp idag, var ute i andra lägenheten o packade en massa, tömde alla garderober. hoppade av bussen vid citygross, passade på att handla lite o bad optimistisk som jag är om tre bananlådor (huset är ju inte så långt därifrån) killen tittade lite konstigt på mej, med tanke på att jag stod där med väska o varukorg på mej oxå. men envis som jag är så stoppade jag påsen o väskan i bananlådorna o bar sen de tre bamselådorna hela vägen till huset och då är det helt plötsligt myyyyycket längre än det är annars.. när jag äntligen var framme darrade armarna som asplöv, hur svag får man va?? det va ju liksom inget annat i lådorna!!
fixade o packade ett par timmar, sen var det så tråkigt så jag gav upp. men jag fick en hel del gjort så jag är nöjd. funderar bara på hur sjuttan jag ska få in alla dessa grejer i nya lägenheten...hmm...får ta ett snack med pojken om den där byrån ändå..
nu sitter jag nyduschad efter att ha svettats som rosa gris på gymmet, härligt! man känner sig så underbart attraktiv på vägen hem, finns nog ingen som blir rödare i ansiktet än jag!

fredagsmys med köttfärspaj ikväll, men den stora frågan är ju vad man ska kolla på, Let's dance eller Så ska det låta? väldigt oplanerat att de ligger på samma sändningstid tycker jag..
imorrn är det lördag oxå, middag på gång..hihi. men innan det hoppas jag på fint väder o en lång härlig promenad med skrutten min.

bye äppelpaj.


Flygande Jacob!

Ikväll lagade vi mat till ett helt kompani, två formar med flygande Jacob! efter att vi proppat oss själva fulla o mätta så blev det tre stora matlådor (calle ska få lunch oxå!) o det blev ändå mat över. det är gött, lunch till fredag med!

känner mej lite gladare idag annars. hade sista dagen i skolan idag, för denna vecka. blir alltså låååånghelg men jag lär ha att göra. ska få min loftsäng såld på fredag förhoppningsvis jippi jippi! sen ska jag gå runt med cv i massa butiker o se om det är nån som vill ha mej, o så ska det packas grejer i lådor. så det blir smidigt att flytta sen när vi har bil.

o nu myser jag med min pojke o det är ju aldrig fel..:) så jag ska fortsätta göra det nu. haaaj

inte på nåt vidare humör..

blev på sjukt dåligt humör i skolan idag. mer orkar jag inte säga om det nu. men det fick mej iaf att strunta i träningen o kolla på deal or no deal på tv i stället. orkar inte, tar träningen imorrn förmiddag innan föreläsning i stället.
trött på....mycket trött.

längtar till älskling kommer hem, då ska vi mumsa lasagne, mammsens recept. :) o han kan säkert muntra upp mej, det brukar han kunna göra!

annars längtar jag mest till kommande helger, med allt vad det kommer innebära! whiii!

tack hej


Melodifestivalen i Lkpg!

Ja nu har Kristian Luuk tatt sig till Linköping, inga vidare bra bidrag idag dock.. Sämst: Frida Muranius-idioten (hur töntig är man tillåten att bli?), Ainbusk (hur kan de ens va ett band??), han som sjöng på bosniska (varför liksom??)
Måste nästan hålla på BWO, trodde jag aldrig jag skulle säga. men rätt dragig låt ändå. o den tjejtrion var väl, vad ska man säga, poppig? kan funka..

sitter mest o lördagsmyser med gubben annars, har ätit good mat o druckit en öl till det, gott gott.

konstiga tankar i huvudet idag..hmm hmm. man vill ju bara va omtyckt eller hur? o tillfrågad till olika saker o så..nåja så kan det va... inte så roligt bara.

längtar till nästa lördag! då ni, då ska jag o johanna skämmas bort till tusen, ja för det ska vi!! mysigt igår förresten, med lunch o lite shopping, tack johanna! :)

åhh är så glad, har nåt att se fram emot flera helger framåt nu, nästa lördag middag, helgen efter fööödelsedag, o familjbesök, jippi jippi. tårta o presenter o allt va det innebär..mys mys :) o helgen efter den sen kommer min lilla Sanna o hälsar på i Malmö! ska bli så kul att se henne igen o bara mysa o ha riktigt kul.

mm man mår ju rätt bra ändå faktiskt..:) ska kramas lite med älskling nu.
hej hopp!

  Jag o Sanna! 

ledig fredag o helg!

Helg igen då..kan inte förstå hur fort veckorna går.. gick upp med älsklingen idag o åt frukost med honom. igår var vi gööörduktiga o storstädade hela lägenheten. skittråkigt o jobbigt men är värt det såhär efteråt. en bukett med vita fina tulpaner lyser upp matbordet oxå, najs!

ska sticka iväg o träna om en stund. ska bli skönt, har inte vart där sen i...måndags tror jag... usch alldeles för längesen. känner mej helt uppsvullen o hemsk. när börjar det synas att man gymmar egentligen?? better be soon...
efter träning o lite rest-käk blir det en fika på stan med johanna, min nyfunna vän! hon är flickvän till en av johannes jobbarkompisar o för ett par veckor sen spöade vi dem i bowling..hrm hrm..eller johanna gjorde det iaf o jag halkade med på vinsten..hehe! i vilket fall, nästa helg ska våra karlar laga till en trerätters middag åt oss fyra!! och oj va vi längtar o väntar..hihi.

annars blir det nog en lite tråkig helg, baby jobbar så det blir mycket ensam-tid..blää. men men det ska nog bli bra, behöver läsa lite till nästa vecka o då behöver jag ändå lugn o ro omkring mej.

ok, going now. tack o hej!

 Johanna-queen of bowling!   Calle-Johannas pojke o inte riktigt lika bra på bowling! :)

nytt år??

ehh ja det har det visst hunnit bli sen jag va här sist. kort sammandrag med tanke på förra inlägget. Tentan klarades visst inte av. var nog ärligt första gången jag nånsin blitt underkänd på nåt och ja, såklart var det jordens undergång. funderade starkt på att både hoppa av skolan och hoppa från balkongen. men efter uppmuntrande ord från mor, syster, kusin, vänner, pojkvän tog jag mej i kragen och pluggade stenhårt till omtentan..med resultat oxå ska jag säga...VG!! oh yeah baby!

begravningen, vad ska man säga. självklart jättehemsk, gråtig men oxå oerhört vacker. speciellt ett musikstycke på saxofon som satte sig rätt i hjärtat. <Jag vet att du är hos mormor nu Göran, och där har du det bra.>

Nåja, framåt i tiden då. Är om möjligt ännu kärare i världens underbaraste pojkvän..eller ska jag säga sambo...? :) och vi fixar o grejar med "vår" lägenhet och det är supermegakul. tänk att lilla jag fick tag på den bäste..hihi.
skolan går okej oxå tycker jag, skrev nyss min första hemtenta, såå mycket skönare än salstentor. hoppas bara jag blir godkänd på den oxå...

Nu går jag och längtar till vååååren!! vill ha sol på min så otroligt sinnessjukt bleka kropp. och åh, en sak till, jag har börjat gymma!! kan knappt tro det själv. men hittills har jag varit riktigt duktig och går dit flera dagar i veckan. kan inte påstå att jag sett några resultat än dock men som min kära pojke sa, vi har sommaren som mål, inte nästa vecka. och det skulle ju va skönt att, antagligen för första gången någonsin, faktiskt känna sig bekväm i en bikini. men sen ska man kanske inte lova för mycket heller..hehe.

fyller snart oxå, 23 år. vet att jag låter extremt gammalmodig, men ärligt: VART TAR ÅREN VÄGEN?? nåja, familjen kommer ner och vi ska fira ihop, med johannes oxå såklart. ska bli myyys. :)

tack o hej..

  min älskling..

  ..o jag!

RSS 2.0