tjohej!

ahhh helg, ledig helg med lille gubben. såå längesen det var vi hade ett par lediga dagar tillsammans, bara vi två. kan inte ens komma ihåg sist.. ikväll ska det bli tacos, o så blir det nog let's dance-finalen oxå kan jag tänka mej. är lite sugen på vin...hmm...
imorrn hoppas jag på fint väder o en härlig långpromenad på dan. sen får vi se hur dagen blir. på kvällen ska vi på SMASK, musikhögskolans melodifestival, med calle. vid bokningen av biljetterna trodde vi nämligen att johanna skulle sitta i orkestern..men icke..MÄN alltså jag säger då det..tihi. eller hur johanna? :) nåja det ska bli trevligt iaf, ska tydligen va en riktig höjdare det där, o kul att ha nåt att göra sådär på lördagskvällen!
söndagen blir det nog lugnt, lite middagsplanerande kanske...? :)

mmm myshelg ska det bli. få rå om pojken min lite grann, han är så trött. trött på jobb o plikter.

nää solen verkar skina lite..om man skulle ge sig ut på en promenad kanske? få lite luft, kanske t.o.m. ta med sociologi-boken o sätta sig nånstans o läsa..hmm.. tråååk men nödvändigt..

trevligt helg! det ska iaf jag ha hoppas jag! :)

kanske..?

gick nog hyfsat...stod tydligen "högt i kurs" som han sa...hihi.
han skulle höra av sig iaf, återkommer om det.

GRRRRRR, snart gör jag nåt riktigt dumt om inte han/hon/det slutar spela snart. LÄR DEJ SPELA TRUMMOR DITT PUCKO!!!! hade verkligen bara velat stänga av allt o lägga mej ner o sova ett tag. men det gååååååår inte!!! i hate.

ska höja tv:n jättemycket i stället o stänga ute allt. hahaha.

jobbintervju på g!!

ska alldeles strax bege mej till en arbetsintervju, lite nervöst med tanke på hur extremt förkyld jag är..vill ju gärna ge ett bra första intryck men det är inte lätt när det känns som man har tre kilo gröt i huvet...suck.

måste även passa på att gnälla lite, för våra grannar har nåt sorts trumbeat-mani. dagarna i ända spelas detta keyboard-aktiga skitdåliga beat, varför?? hur kan man över huvud taget tycka det är bra? o så bor de inte ens i våran trappuppgång så man kan inte gå dit o klaga lite. eller det kan man ju, men orka..
påskhelgen var mysig annars. middag hos svärmor igår. alltid trevligt o så lyckades man ju spöa dem i både uno och plump! hihi.

så kan det va. ny kurs började idag, inte kul någonstans verkar det som. var pinsamt nära att somna under föreläsningen men så mådde jag inte så bra heller... jag vet inte, jag hoppas att det bara är de extremt tråkiga kurserna nu o inte att jag är trött på det över huvud taget. men just nu är jag inte alls så peppad.

okej, time to go. fixa lite käk sen o så ska jag o pojken tömma hans vind o lassa in i bilen.
usch va trött jag är, o seg. nej, peppa!!! ska va 110% på intervjun nu..!! :) förhoppningsvis är jag snart personlig assistent igen..;)
hej heeeeej

Påskig helg!

här är det påsk o vi har en katt i huset! söta baci är på besök medan husse o matte roar sig hemma i charlesharbour! :) vi har så mysigt o jag försöker o försöker övertala johannes att vi ska skaffa en egen liten kissemiss men han är svår! kan dock inte bli sur på han för nånting nu eftersom han köpte en fin (o dyr) parfym till mej i påskpresent! min gullliga älskling, han är världens bäste o underbaraste, jag blir alldeles varm i magen när jag tänker på honom faktiskt.
annars är väl detta ungefär som alla andra helger, fast igår åt vi goda tunnbrödsrullar med ägg, potatis, sill o gräddfil o gräslök. mums mums var det, så lite påskamaud (som Johannes säger) har vi allt ätit. o jag har vart duktig o städat som en galning ute i lägenheten, så den är tömd nu o nästan klar. vi ska bara åka ut o göra det sista imorrn, idag får bli en vilodag för mej. har åkt på en redig förkylning med allt vad det innebär. o ikväll ska vi till svärfar på middag o då vill man ju va fräsch o pigg. :) imorrn ska vi till svärmor, två dagar utan att behöva laga mat!

om två veckor åker jag hem över helgen. johannes har jobbhelg så jag tänkte åka hem o bara mysa o ta det lite lugnt. är inne i ett skärgårdsdoktorn-maraton så ska gå tillbaka till det nu. :) gosa lite med baci oxå!
haj haaaaj!!!

  glaaada är vi! :)

mycket nöjd med sanna-helgen!

helgen var finfiiiiiin. :) sanna anlände på torsdagskvällen, då blev det lite mat o lite prat o sen slängde vi oss i sängen. på fredagen blev det mer gjort, lite mer än vi tänkt oss oxå. hanna lyckades nämligen bli av med sängen sådär väldigt plötsligt. var inte så planerat att göra just den dagen med besök o allt men ack så välkommet med lite cash rätt i handen! (dock blev det lite krångel med överlämnandet av just cashen..nåja..)

på kvällen var det bowling som gällde! jag var tydligen grym helt plötsligt, vet inte vad som hänt! slog strikar o grejer! :) första omgången vanns utan större problem. dock gick det lite sämre andra rundan, något började då påverka mitt sikte och omdöme..hmm... så jag fick ge den segern till min käre pojkvän. dock ändå otroligt nöjd med att jag fick mer poäng än honom sammanlagt..hihi. stackars sanna fick tyvärr ingen seger men gjorde strike! heja henne! glada i hatten åkte vi hemåt

på lördagen var det äntligen dags för melodifestival! sanna o jag var sjuuukt taggade. johannes skulle lekt med grabbarna men fick ändrade planer o stannade hemma. tur för honom, så han oxå fick kolla...hihihi. resultatet var jag helt okej med, tyckte charlotte hade en bra låt. let's face it, vi lär nog inte vinna ändå! utgång stod på schemat efter festivalen. sanna o jag uppförde oss som vanligt som två handikappade på dansgolvet, skämde ut oss med extremt utpräglad östgötska o körde tobbe-citat med både den ena o den andra, bl.a. nån i columbus-peruk..?? "gå o klipp dej, du ser ju för j***lig ut!! vet inte hur pass uppskattad den kommentaren var men kul hade vi iaf....:)
ett annat kul inslag denna helg o som har sjungits för fulla muggar är KEN LEEEEEE. sååå otroligt kul klipp från nån serbisk idol-audition.

söndagen blev det inte så mycket gjort, vi var lite seeega. det blev iaf en härlig promenad i pildammsparken i solen med glajorna på! gött som bara den. på kvällen mumsig mat o hyrfilm. perfekt avslut på helgen! tack underbara sanna för underbara helgen! (tummen upp på linda hammars vis..hihi)

nästa helg är det påsk! planerna är hemtenta, storstäädning av lägenheten ute i studenthuset, middag hos svärmor, men främst mys mys med älsklingen min. ta igen lite kvalitétid. :)
bokat biljetter hem till skge, v 14. blir en lugn o skön helg med familjemys, pojken får stanna här o jobba stackarn.

nu blir det te, gott gott. pusssss haaaaj.

   Glaaaada tjejer          Dessa två tycker jag MYCKET om!!!


gaaahhhhh!!!

har en gång för alla "gjort slut" med nån som gått från "vän" (trodde tydligen hon iaf, enligt mej var vi bara ex-arbetskompisar) till psykfall. sms-kriget har vart i full gång ikväll och jag blev fullständigt bombarderad med sinnesjukt elaka kommentarer om att jag var självupptagen, saknade empati, var omogen och det ena med det andra. jag gick visst fel linje oxå eftersom jag var inte hade nån omsorgskänsla och det är man ju tvungen att ha. jag vill TACKA så hemskt mycket för att HON sa det till mej, hon som inte ens känner mej eller har en aning om vem jag är. JAG AVSKYR HENNE. hoppas verkligen hon nu inser varför hon inte har några vänner, för ingen står ut med hennes psykotiska attacker. kul oxå att jag är omogen när hon är 15 år äldre.
Herreguuuuuud!!!

blev skitförbannad o smällde i mej en skål popcorn på typ 5 minuter. nu känns det lite bättre, tur att man har Riktiga vänner...och den underbaraste pojkvännen. de vet iaf att jag faktiskt inte är nån hemsk människa. faktiskt inte alls. så det så.

sanna-helg!

ja nu är det snart dags för den efterlängtade sanna-helgen! imorrn kommer hon, o vi ska få några härliga dagar med sanna-hanna-kvalitétid. var såååå otroligt längesen o vi har alltid så kul tillsammans. några preliminära planer är bowling, melodifestival-final (den är definitiv hihi) och kanske lite utgång...? dansa är ju alltid himla kul! :)

annars har det ju vart födelsedag, är numera en invand 23-åring, har t.o.m fått skriva det en gång! familjen var här, det var huset fullt men såå mysigt. o fick så fina presenter.. mycket som jag önskat mej, t.ex. en mikro, jippi jippi! så efterlängtad.
mest spännande var förstås presenten från johannes, o han kom hem med fiiina ljusrosa blommor som fortfarande pryder vårt bord så fint. fick även chokladpraliner, en bok, tåååårta OCH ett presentkort på en tångbad-behandling med massage! allt det från min älskling, blev så glad.
sjukt nöjd med de andra presenterna oxå såklart, tack alla!!!

borde verkligen sätta igång lite med hemtentan, men hur peppad är man?? tvättar o kollar på sabrina tonårshäxan. sjukt inspirerande dag..hihi. ska kaffa (sjukt bra ord) med johanna vid fyra, det blir dagens höjdpunkt. :) sen mat o  mys med pojken ikväll såklart men det har jag ju privilegiet att få varje dag! lyckliga jag! :)

åh glömde säga, go by the look of victoria beckham nu för tiden med...ahh. halkade in på ett litet bananskal på en gratisklippning som blev riktigt lyckad! ska även få en gratisfärgning imorrn, oerhört nöjd med detta! kan nog komma en liten bild på detta så småningom...

nu kallar tv:n igen, byyyeeeee!

  Jag o Johanna sjukt glada men med några hjärnceller färre..;)

Föööööödelsedag!

borde heta fördelsedag egentligen. sjukt många fördelar man har som födelsedagsbarn! imorse t.ex. när min älskade gick upp tidigare och gjorde frukost och jag fick slänga mej i soffan o bara njuta. sen sprang han iväg till jobbet (och sprang gjorde han verkligen eftersom han blev lite sen efter firandet, hihi) och nu sitter jag här i min ensamhet, snyft. nädå, det är faktiskt ingen fara, ska kolla det sista till lilla mini-tentan idag och sen vid tolv kommer linda hit o födelsedagsfikar lite! en timmes tenta efter det (förhoppningsvis inte alltför svår) och sen fika igen! med lite andra vänner, härligt med fika, härligt med vänner!

seeeen kommer äntligen familjen! :) som jag längtar till allt.
återkommer med info om hur allt blev, o vad jag fick i present, hihi!

grattis till mej! 23 år, helt sjukt värsta tanten.

bästaste pojkarna!

vilken tur jag o johanna har som har de bästa pojkarna! :)
lördagen var underbar, lite fördrink hos johanna först och sen var vi tillåtna att komma hem till oss. och ååhhhhhh. det beskriver bäst våra reaktioner. sååå söta i sina skjortor och västar och sååå gulliga. fin meny med mumsig mat och vin. och allt var perfekt och jättefint. kommer leva på det lääääänge!! och håller tummarna för att det blir en repris..hihi. :)

och jag fick VG på hemtentan!!!!! tjohoo tjohoo!! lever i det lyckoruset fortfarande...mmm..:)

har ytterligare två lediga dagar framför mej nu men då ska jag läsa, och kanske klämma in en liten fika med. har en liten minitenta på fredag, och så får vi ut nya hemtenta då med. men det ska jag inte bekymra mej om just då för då är det ju födelsedag! :) ska bli såå kul att träffa familjen igen o fira lite..och så är jag sjukt spänd på vad jag ska få av johannes..hihihi. längtar!

RSS 2.0