välfylld vecka, ja.

måndag. igen.
dagen började med grupparbete, åter igen i många fler timmar än det stod på schemat, suck. sen satt jag kvar en stund o läste. får panik när jag inte känner att jag gör nåt. vid halv fyra gav jag upp iaf o traskade hemåt.

blir en busy week. var ju på anställningsintervju i fredags o jag verkar ha gjort nåt sorts intryck på dem iaf för jag fick tre prov-jobbtider denna vecka, tisdag, fredag o söndag. utöver det blir det PLUGG, tentan närmar sig. får se om man hinner så mycket mer än så. vill ju träna oxå såklart.

längtar till madrid!!!!!! känns så skönt att ha nåt att se fram emot, gör pluggandet lite lättare. som tur är.
ska verkligen försöka komma iväg till sthlm oxå, senare i höst/vinter.
till sabina:
  sjukt längesen nu. <3

ängeln kommer hem snart, då blir det kyckling. kurr kurr i magen.

de bästa.

den här helgen spenderades med de bästa, alltså johannes, mamma o pappa. det blev en myyyysig, rolig, o alldeles underbar helg med mycket god mat, fint väder, shopping o sällskapsspel. :) PERFEKT!
nu blir det en lugn resten-av-dagen-söndag. och JA, jag borde läsa. definitivt. men......orkar jag? kanske lika bra att vänta till det blir måndag o vardag igen ändå....hihi.

nu känns det sådär deppigt, som det alltid gör när man sagt hejdå. det är det absolut värsta med såna här fina helger med familjen, jag HATAR att säga hejdå. vill att alla mina nära o kära ska bo här med mej i malmö. buhu.


uuuhhhh...stackars mej.

idag är en sån jag-tycker-synd-om-mej-själv-dag. har gått i flera dagar nu o bara känt nåt i kroppen, lite slemmig hals o så. idag kom nästa tecken, en liten huvudvärk och en fruktansvärd smak av typ vitllök i munnen o på läpparna, ett typiskt hanna-tecken på en kommande förkylning. dessutom är jag extremt trött o orkar inte koncentrera mej på nåt. (ingen bra dag i skolan alltså). ville inte vakna upp sjuk imorrn när jag ska på arbetsintervju OCH mamma o pappa kommer (tjihuu), så jag fick ställa in tränings-dejten med johanna, typiskt!
vi får väl se om det bryter ut eller inte men det kan nog va bra att ta det säkra före det osäkra o ta det lite lugnt.

nu ska jag sitta här i soffan en stund, väntandes på att min karl ska komma hem. sen ska jag laga till lite lax till oss och sen ska han få ta hand mej på bästa sätt, för det är ju faktiskt synd om mej. :)

flyttplaner?

ja nu går tankarna runt större lya hemma hos Skarpeke/Langvik. är så många beslut man måste fatta innan bara. så många tråååkiga grejer, bank, lån, bla bla bla. jag vill ju NUUU!
men men det är bara att vara tålmodig, det kommer i sin tid. ska ju hitta en fin lägenhet oxå o det är kanske inte det lättaste när man ska gå från bostadsrätt till hyresrätt....suck. den vi tittade på senast var ju inget vidare iaf.

annars då...helgen var jätteskön o mysig. vi tog det väldigt lugnt, lite god mat o lite vin o tv. :) på söndagen gjorde vi det oxå, fast i goda vänners lag! calle o johanna var här o vi hade det riktigt mysigt o härligt. TACK!

nu är det vardag igen, skola o jobb. känns okej, hade vart väldigt bra av mej om jag läste lite grann nu på eftermiddagen så det ska jag försöka med. uhhh..
sen ska jag trääääna!

på fredag kommer mamma o pappa, whiieeee! :) ska bli så himla mysigt att umgås lite.
o en annan rolig sak, madrid-resan är bokad! jippie! den 29 oktober far vi!

back to svensk.

inte klokt va fort man vänjer sig vid att prata engelska. får nästan hejda mej nu för att inte häva ut mej ett "yeah" eller "sorry". weirdo. haha.
linzy åkte hem igår iaf. det var jättetråkigt när jag följde henne till bussen o vi sa hejdå o visste att vi inte ska ses på jäääättelänge igen nu. :( men sen kom jag hem...till en tom o tyst lägenhet. o då var det lite skönt på ett sätt oxå.
även fast det va UNDERBART att ha henne här o jag redan saknar henne till tusen, så är det samtidigt skönt att bara va vi två igen (med allt va det innebär haha) o sätta 100% fokus på SKOLA igen.

har tusen grejer i skallen känner jag som bara virvlar omkring o gör mej förvirrad på alla sätt o vis. men mycket av det är smågrejer som jag bara måste skjuta åt sidan nu, åtminstone för ett tag. för skolan tar sååå mycket tid nu, och jag måste låta den göra det. finns inte så mycket som får komma före nu tyvärr....sjuuukt tråkigt men sant. (vill dock träffa dej johanna snart, träna, kaffa, whatever, hihi. saknar dej!!)
den här kommer förmodligen bli den svåraste tentan hittills o ångesten...ja den finns där.

har börjat så jättesmått med min tillämpningsuppgift där man ska skriva om en lag (omskärelse på pojkar för min del). men jag känner att de 6-7 timmarna med grupparbetet i skolan förut börjar ta ut sin rätt o jag orkar knappt tänka på ord över huvud taget.
ska nog kliva i träningskläderna o svettas lite på ett medel-pass.

här kommer lite bilder på mej o de jag har kär: 

 Jag o fina Lindsey.    

 Lite flummiga sådär.

 Min baby o jag.

 Johanna-söt o jag! (kvällen vi rock-bandade:))

 Två godingar i Köpenhamn! :D

Så, nu, gympa!
HEJ!

väntar mest.

sådär då. då var man väl typ klar. läste inte riktigt alla sidor jag hade tänkt. ska man göra det nu kanske...? hann klämma in en gympa oxå, det va gött! sängen står bäddad o väntar.
har inte hört ett knyst från henne idag, så man får väl hoppas hon sitter på flyget nu! :P

vi ska på visning! :D nu ska man inte hoppas på för mycket såklart men jag trodde verkligen inte det skulle gå så fort att få en visning ens en gång! o det bästa är att lägenheten ligger sjuuukt nära den vi har nu. :) gött, för vi trivs ju i området.

o så grattis igen till världens bästa Johanna o Calle som fick sin drömtrea! :D

PUSS

D-Day!

idag kommer Linzy. eller ikväll rättare sagt. eller inatt ännu mer rättare sagt. min stackars karl har flytt fältet o ska sova hos sin mamma inatt, så han slipper störas eftersom han ska jobba imorrn. åhh hoppas allt går bra nu bara. med taxi o allt. *håller tummarna*

så idag blir det mycket att göra, helt klart. har sån ångest för att jag inte kommer kunna plugga så mycket som jag skulle vilja när hon är här. så jag ska försöka få lite gjort idag. sen behöver jag städa, gå lite ärenden på stan, köpa frukt på torget o förbereda o bädda Linzys säng.

men först, frukost.
åh längtar redan efter johannes, önskar nu att vi inte bestämt att han skulle sova borta.

en vecka senare..

har visst inte vart här på ett tag..har ju faktiskt hunnit hända en del. pojken min fyllde år i helgen o det var mysigt. tänker inte säga mer än så om den helgen... har insett att det som inte bryter ner en gör en verkligen starkare.

sen har ju även skolan börjat. o hittills känns det riktigt bra. det är ju egentligen bara självdisciplin det handlar om, så klarar man nog det mesta. men juridik, ja det blir nog helt klart en tuff höst.

men jag är glad, lycklig. jag har Johannes, mitt finaste lyckopiller. o så mina söta, underbara vänner (ja, känn er träffade).
vi hoppas på en resa till madrid i höst, baby o jag. åhh vill verkligen åka, o det känns faktiskt som vi har både tiden o pengarna. *håller tummarna*

på onsdag kommer Linzy. ahh helt sjukt. har inte träffat henne på mer än två år o jag går runt med nån orolig känsla i mej. vet inte ens varför egentligen. jag antar att man såå gärna vill att allt ska va som vanligt, o är rädd för att det inte ska va så. men innerst inne vet jag nog att det kommer bli bra.

mmm... har massa ren tvätt som ligger överallt, borde nog ta tag i det.
så det gör jag nu. hej hopp!

RSS 2.0