Lördag och allena.

Idag leker jag med min bästa kompis, hon är blond, lite sådär skönt blåst men rätt snäll ändå. Hanna heter hon.

Ja jag är alltså ensam hemma. J är sådär nördigt grabbig med sina jobbarkompisar ikväll så jag fick en kväll för mej själv. Känns faktiskt ganska lugnt, var visserligen rätt sugen på lite girltalk men då krävs ju nån att prata med oxå... ;) Jag har gjort en hemlagad pizza o sitter nu o smaskar på lite godis i väntan på Robinson. Så det går ingen nöd på mej.

Sitter dock o stör mej nåt enormt på grannarna ovanpå, fattar inte vad de håller på med, men det låter ju som de hoppar så högt de kan upp o ner. Eller så gör det nåt annat misstänkt, dunkar gör det iaf.

Tentan är näääästan klar, fast inte riktigt än. På måndag ska den in, så sista dagen är imorrn. Men det känns lugnt, har mest bara lite grejer att lägga till. Lite småförkyld är jag oxå vilket gör att jag inte vågar träna, typiskt. Känns göööörlängesen nu.

Nä nu får det va bra. Häpp!



Det här var innan jag o bebbe blev tillsammans. Söt som socker är han.

Härliga vår!

Solen lyser, himlen är blååå. Vad det är skönt att leeeeva dååå!

Ja, trots lite tenta-ångest så ska jag nog ändå lägga det åt sidan idag (var faktiskt duktig o skrev liiite förut) och så ska jag istället springa ut i solen med Johannan! :)

Ska bli så himla skönt o mysigt, vi ska bara göra vad som faller oss in, utan stress och press. MYS på hög nivå. Det var längesen vi tog lite tid för oss själva tror jag oxå. :) Finns alltid nån annanstans man måste efteråt, klockslag att passa. Men inte idag! Inte för mej iaf, hihi. Hoppas det är samma för Johannan.

Pojken min får allt vara kvar här hemma, han är nämligen extremt sjuk. Enligt han själv. ;) Så jag ska sätta igång med tvätten lite smått, sen får han avsluta det samtidigt som han kurerar sig. En aaaaning gnällig blir min älskling när han är sjuk. Mmmm, då är de helt plötsligt inte så himla manliga längre..höhö.

Åh, vill egentligen komma ut redan nu, ser ju att himlen är alldeles blå o fin där utanför, lööövely. Men först ska jag laga en omelett åt mej och min patient.



Johanna du får äran att pryda min blogg idag! :D

Betonghjälm.

Idag känns det som jag bär på 15 extra-kilon, på huvudet. Det har dunkat o bultat i det ända sen jag gick upp i morse, eller egentligen ända sen igår kväll. Åh blir så trött. Kan inte koncentrera mej på nåt alls när jag mår så här, o jag måste verkligen börja på hemtentan snart. Bläää varför denna huvudvärk??

Så störigt, jag känner aldrig för att skriva här längre. När jag gör det så blir det mest för att jag borde, för att jag ändå vill hålla igång bloggen. Var tog mina skrivarfingrar vägen? Är det så att jag skriver så pass mycket i skolan så det liksom blir tillräckligt där...hmm jaja, vi fortsätter väl såhär ett tag o ser om känslan kommer tillbaks..annars vet jag inte redigt hur det blir med denna blogg..

Lägenheten ligger nu ute för allmän beskådning och första visningen är på söndag, spännande! Åhh vad jag vill att nån rik en får upp ögonen för den, eller gärna ett par rika då så de får bjuda över varandra lite..hihi. Hoppashoppashoppas. Jag är sååå sugen på inflyttning o piffning i andra lägenheten nu. Vill ha ny säng, ny soffa, nytt av aaaaaallt! Så den där miljonen hade passat bra. Tack.

Nä nu ska jag sucka lite åt de danska unga mödrarna o tänka huuuuur mycket bättre mamma jag kommer bli. Fniss.
(fast några av dem är rätt bra förstås)

Ladda för påska-mys!

Idag sprang jag omkring som en liten dåre o letade 18-årspresent. Pust! Inte det lättaste men nu är det klart. :) Vågar dock inte skriva här vad det blev...hihi. Man vet ju aldrig om lilla pluttan hinner läsa det då. Kan inte fatta att hon blir 18 år imorrn förresten. Känns som hon alltid kommer va den där lilla tjejen. And I'm talking about my little sister förstås, Julia.

Imorrn tar vi tåget tiiiidigt o åker till Skänninge, ska bli underbart skönt o det bästa av allt är att J ska med. Dubbelmys. Har lite att fixa med, måste packa o sådär. Sen borde jag verkligen läsa lite granna oxå, helst läsa klart boken jag håller på med nu. Peppa! Får nog börja med det, eftersom det är tråkigast..hehe.

Tappade visst skrivlusten totalt nu så det får räcka så. Back in Malmö på söndag kväll!

Glad påsk!

RSS 2.0