lite småtrött som vanligt.

torsdagkväll. ganska sent visst. hoppsansa.
ledig från skolan men fick hoppa in och jobba i stället. blev badmys i vellinge. skönt att göra sånt ibland och få betalt för det. toppen faktiskt. :) ja jag gillar mitt jobb.

lite changes i lägenheten nu, fint och skönt. blir nog bra när allt är klart! ääälskar mina nya gardiner från Indiska iaf! (haha sjukt mycket vuxenpoäng fick jag nu kände jag).

på onsdag kommer min lilla sanna hit. jippi! och tiden har börjat rusa iväg sådär sjukt fort igen. så det kommer nog va onsdag innan man vet ordet av. redan fredag igen imorrn ju!
J har ledig helg och vi ska fixa i lägenheten och vakta sötaste kissen.

nu är jag så kissig så jag måste springa. hihi.
pussen

inte alls pigg.

"Ledig" dag. men fick gå upp redan halv åtta imorse och skjutsa pojken till jobbet. igår hade vi nämligen bilen och fick en hel del handlat, finfin golvlampa, mysmatta, stora och bra förvaringsskåp att hänga över sängen, en massa massa mat och mycket annat. Så imorse fick alltså J skjuts till jobbet i kombination med att vi lämnade tillbaka bilen, sedan tog jag en mysig espresso house-frulle med mej själv i Lund medan jag väntade på att affärerna skulle öppna. spenderade sedan 533 kr på två böcker till skolan (känns fruktansvärt bra såklart) och sedan åkte jag hemåt efter att jag pussat lite på J på Teknikmagasinet.

nu har jag pillat lite här hemma, men började må extremt illa och yrt. så gjorde en stor te-kanna och satte mej i soffan. och här sitter jag nu, trött som ett as. skulle behöva ta en sväng till Malmborgs men orkar jag? eller förtjänar jag en liten nap här i soffan?


Välbehövd helg.

helg änckligen! (som man skulle säga på min underbara dialekt...)

denna vecka, plus veckan och helgen innan har minst sagt varit hektiska! bara skola, jobb, skola, jobb.
lägg en förkylning, en sjuk pojkvän och skitsnacksdrama(!) i skolan på det så kan man kanske förstå att jag är....TRÖTT. tröttare än tröttast, tröttare än jag varit på mycket länge. så trött så jag börjar klippa med ögonlocken redan vid halv tio-tio på kvällarna (vilket är tidigt för mej).

p.g.a pojkväns influensa och min extrema rädsla för smitta har vi även gått med minst en meters avstånd mellan oss i flera dagar och jag har saknat honom! men igår kurade vi ihop oss i soffan, äntligen. så sjukt att bo tillsammans men ändå inte få va tillsammans, på nåt sätt.

ikväll ska jag jobba (måste verkligen börja förbereda mej för det strax) till kvart över nio. och sen har jag tackat nej till jobb i helgen. jag behöver en helg där jag tänker på mej, och gör saker som är roliga, inte bara nödvändiga.
jag ska börja med härlig gympa och sen mys på stan med fika och annat, tillsammans med fina Johanna imorrn. På söndag ska svärmor firas. På måndag ska vi nog till Ikea kanske.
Ja det ska bli en fin helg. :)

PUSS <3

Sjukstugan på Nobelvägen

ja här har det varit sjukstuga i flera dagar. Min stackars baby boy har vart så dålig och bara legat o gnytt o hostat o svettats. Influensan lyckades han dra på sig och sen dess har jag varit dödsrädd för att jag oxå skulle få det. Lyckades ta mej igenom helgen med jobb både lördag och söndag utan att känna så mycket. Men idag känner jag mej konstig alltså, en riktigt envis huvudvärk och sjukt trött. Och nu när J börjar bli bättre. Orkar inte! Vill ju bara må bra, ha kul och träna!!! Så trist att känna sig helt orkeslös... :(

slut på det tråkiga, måste skriva GRATTIS till sötaste tjejen Johanna som fyller hela 23 år idag! (äntligen lika gammal som mej, hihi) önskar verkligen vi kunnat gå på deras fest i lördags men vi var "stuck in the sjukstuga" så att säga.

tentan i fredags oxå ja...har faktiskt ingen aning om hur det gick, känns egentligen varken bra eller dåligt. väntar o ser helt enkelt.
såååå skönt att ha startat ny kurs nu iaf, slippa paragrafer, tunga lagboken o allt.

gah, måste lägga mej ner en stund innan jag sätter igång med maten. såååå trött...zzzzz.

liiiiite ångest.

på fredag är det tenta igen. sista juridiktentan. och om jag klarar den är juridiken äntligen över. trodde aldrig slutet på denna kurs skulle komma.
DOCK har jag inte pluggat riktigt så mycket som kanske skulle behövts. så vi får väl se om det blir slutet eller om slutet blir en aning utdraget helt enkelt.

haha. har fått upprättelse förresten. en offentlig ursäkt på våran skolsida på internet där man loggar in och får all information. självklart stod inte mitt namn, men det var uppenbart att det var mej hon menade. hon bad om ursäkt för den dåliga stämningen i fredags och att hon hade gjort fel. dessutom har jag fått en ursäkt på mailen, som svar på det mail jag skickade till henne. ahh vad det känns bra med upprättelse.

det här var nog det tråkigaste inlägget jag skrivit hittills i denna blogg men det är ju onödigt att radera det nu. så ni får stå ut, ni få som läser. ;)
puss på er.

trött och inte så glad.

puh. vilken dag. hade visserligen räknat med att redovisningarna idag skulle bli jobbiga, men hade inte räknat med att bli totalslaktad av läraren. inför alla satt hon och sa hur dåligt mitt arbete var och att det inte dög osv osv. kände mej så sjukt förödmjukad och tårarna brände bakom ögonlocken. ge mej kritik, fine, men INTE på det sättet och INTE inför mina klasskompisar. sen jag kom hem har jag mest bara känt mej vissen och värdelös. inte en rolig känsla såhär en fredagseftermiddag.

tur att morgondagen kommer bli uuuuunderbaaaar! äntligen ska vi gå och se Jesus Christ Superstar, wehey! ska bli så kul att mamma, Julle, moster Lotta och kusin Jenny kommer hit.

nu har jag tusen saker att göra och om jag hade börjat direkt när jag kom hem så hade jag vart typ klar nu. typiskt mej. men nu börjar jag.
Hej så länge o ha en fin helg!

namnsdags-Hanna

5 januari och Hanna har namnsdag. så grattis till mej! Johannas gulliga lilla mamma fyller oxå så grattis till henne med! :) idag står det jobb på agendan, och eftersom vädret är looovely ute med blå himmel och sol så tänkte jag promenera dit, kommer nog ta minst en halvtimme men va gött! ikväll får det väl bli bussen hem eller nåt, den är lite knölig men pojken min är ändå inte hemma så behöver inte stressa. Han sover hos mammsen inatt.

jaa det var väl det stora hela, jobb imorrn oxå och sen skola på onsdag. ska bli skönt på ett sätt. vill bara få de här dagarna överstökade fram till tentan så man kan börja fokusera på nåt annat sen. ska bli underbart att äntligen slippa juridiken. (om man nu klarar tentan :S)

och helgen, helgen blir så braaaa! mamma, syster, moster och kusin kommer lördag förmiddag. vi ska mysa, sen piffa oss för att på kvällen gå på galamiddag och sen JESUS CHRIST SUPERSTAR på operan! :D whiii va kul det ska bli.
puss o hej

vardags-Hanna

nu har lata, lediga Hanna fått regera ett bra tag. hög tid att försöka plocka fram vardags-Hanna som är duktig, disciplinerad, initiativ-tagande. idag har det gått sådär, lite plockande i lägenheten iaf, imorrn ska det tas itu med städning, förhoppningsvis en ordentlig storhandling och tvätt. Johannes är ledig då och jag ska ju inte behöva göra allt själv? ;) man passar ju på när man kan va två om det förstås.

sen ska årskortet på friskis inhandlas. kommer kosta mucho pengar men nu sjuttan ska jag bli fit igen!

och så var det skolan, största ångesten. men ett av mina fina nyårslöften är att skärpa mej till nästa kurs. är så sjukt irriterad över det extremt pissigt dåliga upplägget av detta vi hållit på med nu så jag pallar faktiskt inte ens engagera mej så överdrivet mycket. men sen ni! sen ska ni få plugg-Hanna introducerad för er.

men nu är det lördag eftermiddag, och jag börjar inte just ikväll. :) men nu vet vi iaf vad som gäller.
duschen känns väldigt inbjudande just nu, fryser som en liten snöboll.

sen när bobbo kommer hem blir det nog en mysig lördagsmiddag, lagad av oss tillsammans. nicenicenice.
<3

RSS 2.0