Ännu ett inlägg från ett vardagsrumsgolv.

Nu går bloggandet seeggtt. Men det är inte bara för att jag är seg..hehe. Utan för att vi fortfarande inte har internet i nya lägenheten. Skitstörigt. Men snart så, nu är det iaf beställt så nu väntar vi bara. Ska nog ha hemtelefon oxå vilket jag tycker är jippieyey eftersom det då blir billigare för ens nära o kära att ringa till mej o det är braaaaa! Eller för mamma iaf som ringer från en annan hemtelefon. ;)

På tal om mamma så ska jag träffa henne om bara två dagar! :D O det ska bli mysmysmys för det var längesen nu. Vi ska brumma bil upp till Uppsala o fira hennes examen, jag, mamma o Julle. Pojken får en ledig helg för sig själv o det tror jag man kan behöva ibland.

På söndag när jag ska hem sen bli det att brumma bil igen! Vi har nog bestämt oss för att att köpa mammas o pappas gamla nu när de har bytt bil. Och det känns verkligen så sköööööönt! Äntligen kunna handla ordentligt, kunna göra vad man vill, slippa låna en bil varje gång man behöver. Och så får vi bil på Öland i sommar med, yey!

B-uppsatsen börjar närma sig sitt slut, vi är så duktiga så! Idag ska jag sätta mej o komplettera lite som behövdes. Sen blir det att städa lite oxå. För vi får ju (förhoppningsvis!!!) finbesök från min favorit sexy-mama imorrn! ;) Fina Mikelle! Ser fram emot det!
Och så på fredag då, hem och Uppsala. (Ska hinna med tusen andra saker imorrn oxå, såsom besök på praktikplatsen, spraytanning som jag vann i en tävling, packa...så jag har att göra!)

Nu ska jag handla, hej hopp!

Bor numera på 77 kvm!!

Veckorna ruuusar iväg o nu sitter jag här på ett hårt vardagsrumsgolv i vår "gamla" lägenhet. Det är så tomt så det ekar när jag trycker på tangenterna. :) Vi har alltså flyttat in i vår nya fina flat!! Men internet finns inte där än, så det är därför jag sitter här nu. Efter några riktigt jobbiga dagar med mycket bärande o lyftande så har nu nästan allt flyttats in. Liiite kvar dock, och det tänkte jag ta tag i i eftermiddag, hoppas jag. Finns en hel del att göra i trean oxå fortfarande då allt mest bara står på golvet nu... Men det ska nog hinnas med det oxå.

Vi har fått ett litet tillskott i familjen, Glenn guldfisken. :) Hoppas han ska trivas hos oss! Haha.

I natt vaknade jag av nåt mycket otrevligt, blixtar lyste upp hela sovrummet o åskan dånade. Jag är barnsligt rädd för åskan, hjärtat bankade hårdare än aldrig förr o gråten satt i halsen men lycklig som jag är fick jag krypa in i en varm famn o gömma mej lite. Skönt.

Annars är det mycket med B-uppsatsplan oxå, men är såå glad att Anna o jag gör det tillsammans så man slipper göra det ensam. Och jag tycker det går väldans bra. :)
Lite andra glada nyheter, jag fick G på senaste hemtentan, OCH jag fick den praktikplatsen jag allra allra helst ville ha, och som det bara fanns en av. Och den fick alltså jag!!!!! Ska va hos en kurator på kirurgiska avdelningen på MAS och det låter så himla spännande! Blev lyckligast när jag fick mailet. YEY!

Nu värker armbågarna då jag stöder mej på dem när jag skriver. Kanske ska göra nåt nyttigt snart... :)

Puss o hej!


Bor fortfarande på 42 kvm!

Men snaaaaaart flyttar vi in! :) Ska bara måla klart hallen o lägga golv där. Golvet i sovrummet är redan klart. (TACK underbara Calle o Johanna för hjälp).

Är dock sjukt stressad. o då menar jag SJUKT stressad. Över att det inte är helt klart. Över att vi inte packat klart. Över att vi ska flytta in i helgen. Och självklart över b-uppsatsplanen vi håller på med.

Till råga på allt har jag åkt på mega-dunder-förkylnigen no.1 och det är inte kul. Alls. Och inte välbehövligt heller. Men nog med allt gnällande nu! Usch jag gnäller visst alldeles för mycket i denna blogg.

Ikväll ska jag på födelsedagsfest på Friday's, lilla Linda fyller 22! :)
Hörde något om gratis mat o drinkar...hum hum, hihi. Så jaaa, denna kväll ska bli kul! Jag ska bortse från både förkylning och stressande o njuta friskt.

Bilder på lägenheten kan mycket väl dyka upp här..men inte nu. Nu har jag bråttom, som vanligt! Vad ska jag ha för skor??

bitter.

dagens känsla var förväntansfull när jag vaknade. eller först var jag trött eftersom jag var tvungen att tvätta sju. men sen förväntansfull. men, nu är jag arg. på de dumma förra hyresgästerna i vår nya lägenhet som var tvungna att vänta in i det sista med att lämna in nycklarna. jag som hade skjuts o allt. nu måste jag ta bussen när jag kommer hem i eftermiddag. grr.

nåja, ikväll ska jag gå dit o bara känna. o inspektera noga, och om det är nåt som inte blivit städat ordentligt så ska de minsann få göra om, hehe. lite krav måste man ju få ställa.

är så t.r.ö.t.t. skulle ärligt talat kunna somna här o nu i soffan o sova bort hela dan. då är man trött.

UPPDATERING: Min gulliga svärfar kunde skjutsa mej till slut iaf så nu har vi nycklarna o lägenheten. :) det här blir bra!


RSS 2.0