Perspektiv på sociala problem=tråååk

Hur mycket kan man läsa utan att få in nåt i huvudet?? Helt sanslöst egentligen. Imorrn är iaf den gräsliga tentan avklarad, förhoppningsvis med hyfsat resultat men jag vågar inte hoppas på för mycket.

Underbara helgen... mmm det va fint. Visserligen jobb i fredags till halv fem på morgonen men det gick bra, stod och studerade utvecklingen från stelhet, blyghet, trippande och betraktande till fylleslag. Sjukt va folk beter sig. Men det var kul, bra pengar. Och är vi inte alla i behov av pengar??

Lördagen då, skönt, slappt. Oxfilé. :) trevlig middag minsann.

Och så härliga, sköna söndagen. I vanliga fall en ångest-dag men icke. Låång promenad i Pildammsparken med brödkastande till kvackande fåglar. Underbart. Tack ängel. Det där var den första men inte sista dagen i parken. :)

Och på torsdag kommer min söta gulliga lilla mamma. Som jag längtar. Och t.o.m. Julle ska sig hit. Tack! Ska bli för underbart att ha er här.
Hemgång sen i helgen, gud så skönt det ska bli. Släppa skolan, tenta och allt som har tyngt på sistone.

Släpper aldrig dig dock. Du är den bäste.


premiären!

såå, fick ett infall och skapade en blogg.

väldigt konstigt, tycker jag själv t.o.m.
men jag har ju flyttat till en ny stad där jag inte känner så värst många och ibland känner man bara att man måste prata av sig lite.

som den här tentan t.ex... har nog ärligt aldrig haft sån ångest över nåt och vart så övertygad om att jag kommer misslyckas som jag är med den här tentan. ahhhh jag läser och läser och inget fastnar i min lilla tröga hjärna känns det som.
hur ska detta gå?? bara jag får godkänt på den här så ska jag gå in med en mycket bättre inställning nästa gång! shit man funderar ju nästan på om man har valt rätt. kan ju känna mej rätt så ensam oxå..om det inte hade vart för....så vet jag inte hur jag hade klarat mej.

saknar emma så det värker i bröstet. vill ha henne nära så jag kan träffa henne och prata precis när jag vill. det vill jag.

annars är det faktiskt bra här, malmö är en fantastisk stad. jag ska inte va så feg längre, börja ta för mej av livet. :)

    tills nästa gång, glöm inte att tycka om er själva.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0