slutet på 2008.

nyårsafton idag, igår kväll anlände jag till malmö efter en jätteskön o lugn tågresa på lite över tre timmar o sen en mardrömslik bussresa på 15 minuter. konstigt det där, men det märktes att man var tillbaka i malmö iaf.

väl hemma tog min fining emot mej med öppna armar. skönt att va tillbaka hos honom igen men det kommer nog ta ett par dagar innan man helt kommer in i vardagen igen, efter 10 underbart sköna dagar hemma med familjen.
jaja, vardagen får komma år 2009 för nu har man ju först en nyårsafton att koncentrera sig på. och vi har faktiskt planer, och tillsammans! yey! det nya året ska firas in med våra fiiiina vänner Johanna o Calle och massa andra folk som jag inte känner riktigt, ÄN iaf! men det ska bli himla kul o så mysigt att få fira med pojken.

det största problemet, som vanligt såna här dagar, är ju utseendet. idag har jag velat ha en personlig stylist, frisör och makeup-artist. ska faktiskt sätta igång och fundera på det redan nu, så det inte blir panik senare. sen ska det ju packas upp oxå, och en runda på stan ska oxå hinnas med. NU KÖR VI! FULL FART!

Hemmahemma?

Paus i bloggen visst. Har varit hemma i Skänninge nästan en vecka. Sköntsköntskönt. Har firat jul, ätit mycket, fått fina klappar, ätit mycket, umgåtts med familj o släkt, ätit mycket, träffat mina underbara vänner och ätit lite till. Hanna + 5kg kommer rulla ner till Skåne-landet.

ikväll var jag o världens bästa Emma på bio, såg Australia. sen fick vi säga byebye för hon åker back to Oslo imorrn. Buhu. snart ska hon ut på en låååång resa och jag vet inte hur jag ska klara mej. visserligen bor vi inte nära varann nu heller men då har man iaf kunnat ringas o höra varandras röster. Men jag är så glad för hennes skull, hon förtjänar vila, kul och äventyr efter allt jobbslit. Hade iaf en liten klump i halsen efter att jag släppt av henne hemma och jag körde därifrån.
hoppas hon kan komma ner ett par dagar innan hon sticker iväg...!!!

sen så saknar jag ju J med. Men det kanske man inte ens behöver säga? Min fina baby.  

För jag är så himla bra!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

sådär ja. det var mitt silent scream av lycka då det kanske skulle va lite opassande att göra det på riktigt, vet inte vad mina grannar skulle tycka...
Jag klarade alltså tentan.
visserligen låg jag precis på gränsen men vad gör det? Jag är godkänd och det är det enda som betyder nåt.

Nu känner jag äntligen att jag kan ge mej själv liiiite lite välförtjänt vila och ledigt denna jul. WHIHEY!

denna dag är busy busy, har tvättat sju maskiner sen kl sju imorse och hunnit städa lägenhet och toalett oxå. nu har jag slängt i mej lite mat och ska strax hoppa in i duschen och sen bege mej ut. De sista klapparna måste inhandlas idag och även slås in. PUST!

Sen blir det storkok! Johanna o Calle kommer o julmyser med oss. :))

ugh.

sitter med ett lätt illamående i magen, det blir visst så varje gång jag kommer att tänka på att vi kommer få tentaresultatet när som helst. hur ska det gå egentligen? vill ha en rolig julklapp som säger: GRATTIS Hanna, du är godkänd på den här tentan oxå. Tack.

sitter ensam, stor-jul-beställning  på Teknikmagasinet innebär sen kväll och antagligen övernattning hos mamma för min baby. buhuu. vill ju ta vara på tiden så mycket som möjligt nu, på lördag åker jag till skänninge och även om det ska bli sååå skönt o mysigt o kul så kommer jag sakna J så innerligt. Han är en så stor del av mej, o bland det allra viktigaste. Men ibland är det nog bra att sakna varann lite oxå.

vi har en öppnad flaska lättglögg ståendes. funderar på att värma till den lite (undrar hur länge en sån kan stå öppnad för övrigt?) och sen gosa ner mej i soffan med en av storfilmerna som går på tv ikväll. Frågan är: Vilken tar man?
 
Titanic?

 
eller The Bodyguard??

That is certainly the question.

Tack o Puss o Hej från lilla mej!

segast i världen.

varför sover jag inte? har bara sovit ca 6 timmar i natt, ska upp kl 6 imorrn bitti och jag hade kunnat sova hela dan idag. men det har jag inte gjort. istället har jag gjort såna onödiga grejer som bara jag kan göra. typ surfa surfa surfa, glo på tv. fast jag måste erkänna att det har varit väldigt skönt.

igår var kul kul kul! god mat, gott vin, gott sällskap. sen blev det en utgång som jag kanske inte borde följt med på då jag egentligen inte kände för det...blev en dyyyyyr taxiresa på 200 kr hem (hur gick det till?) och det känns lite surt. men men, what to do?

nu vll jag ta en skön dusch och sen vill jag pussa lite på min goding så jag hoppas det inte dröjer allt för länge till innan han kommer hem.

halvvägs.

idag har vi kommit halvvägs till jul. och det är fredag igen. har haft en lite hektisk vecka med skola varje dag + jobb ons, tors, fre. men det är bra, då går veckan fort. och det har den gjort kan jag lova.
nu ska det bli skönt med lite helg iaf. ikväll ska vi äta kålpudding hos svärfar, mums! och imorrn ska jag träffa tjejerna på en mysig middag/fest. whii va kul! :) för en gångs skull ska jag oxå göra nåt på en lördag..haha.

problemet är: jag hinner inte plugga! men, jag har ju ingen ork heller så det kvittar ju egentligen på nåt sätt. eller...ja. blä va den här kursen är dålig iaf, idag t.ex var läraren sjuk och det får vi reda på när vi kommit dit, ända nere vid centralen oxå. jag trodde det var sånt vi hade It's learning till??

nu ska jag titta på mina fina stövlar som visst impulshandlades lite sådär idag. :)
lucia imorrn, mys!
puss

mys.

Bjuckar på en bild från Madrid:

 Finfint.

dit längtar jag tillbaka. eller jag längtar bort, överhuvudtaget.

det blir en till, på mej o min fina syster:

 Muffinsmonstren.

2:a advent.

man kan säga det om och om igen, tiden rusar iväg och jag vet inte var den tar vägen. 2:a advent idag och jag ska tända det andra ljuset ikväll när J kommer hem från jobbet. (får väl dock se hur social han orkar va ikväll med tanke på hur det var i morse...ojoj).

idag har jag en ledig dag framför mej och eftersom jag var duktig och städade i fredags så det finns det egentligen inget som hindrar mej från att läsa lite. men med tanke på hur det varit i skolan på sistone så är jag sådär sugen. orkar liksom inte ens bry mej eller få dåligt samvete för att jag inte gör det. så illa är det. dessutom gick senaste tentan åt skogen och jag är övertygad om att det blir en omtenta.
gah.

igår var jag på julkonsert, Johanna och hennes Malmö akademiska orkester spelade och det var sååå fint. Duktiga duktiga Johanna som spelar så vackert. Och solisterna som sjöng var fantastiska oxå. sen myste vi med te medan våra karlar bowlade med jobbet.

trött är jag, blir nog kanske en liten powernap sen. :)
pussssss

stum.

säger inget mer än att det är K-A-T-A-S-T-R-O-F i skolan.

och. jag. orkar. inte.

RSS 2.0