trött i armarna.

JAG VILL HA EN BIL!!!!!!!!!!!!!

nyss hemkommen från citygross, bussen dit o hem. tyckte verkligen jag undvek de tunga sakerna som mjölk o juice för sånt kan jag lika gärna köpa i en liten butik. men shit. jag bar nog på typ 50 kg på vägen till o från bussen. o tyvärr bor vi inte precis bredvid hållplatsen, även om det inte är så långt.

fy. en bil känns som en bra prioritering just nu. tyvärr är det inte gratis. typiskt.

(GÖTT känns det iaf att ha en välfylld kyl igen!)

rätt gött faktiskt.. :)

så där ja, då var de där dygnen avklarade...ÄNTLIGEN!!! imorrn får jag sovmorgon, känns sjukt bra. två o en halv veckas ledigt för min del, kan ju inte säga nåt annat än att det känns bra.. men jag tycker jag förtjänar det, har ju faktiskt tillbringat nästan 150 timmar på jobbet de senaste 2 veckorna.

nu har jag lite skojigheter att se fram emot...jippie..!! först o främst vill jag mysa o umgås lite med johanna, fika, njuta i solen o sådär...det va ju ett tag sen! underbart att se dej o calle häromdagen! en ordentlig parmiddag snart igen kanske? killarnas tur att bjuda eller hur var det?? hehe.. de får ju gärna ta med oss fattiga studenter på restaurang tycker jag! :D

sen om en vecka kommer syster o svåger hit! ska oxå bli supermysigt, o sen samma dag som de åker hem drar vi till öland igen! ahhh en vecka till på öland ska bli så underbart skönt. du o jag bebbe..wiihoo. håller tummarna så hårt jag kan för sooool hela den veckan.

nu ska jag koka mej lite havregrynsgröt (tydligen blivit besatt eller nåt) o slökolla på de underbara tv-programmen som går så här dags. :) hade egentligen velat lägga mej nere vid havet eller nåt..men inte så pepp på att åka ner dit själv. o min älskling jobbar. kanske nån annan som är ledig. aja, gröt var det först o främst!
puss o hej från jobblediga hanna! :D

okej.

efter förra inägget vill jag meddela att det nu känns bättre, helt okej faktiskt. ibland hjälper det faktiskt att bara öppna sig o berätta precis hur man känner. skönt. två av mina pass till den andre vikarien o en stor sten som föll från mitt hjärta. jag förstår om mina nära o kära bara tycker att jag gnäller, eftersom jag har vart jättemycket ledig den här sommaren. men det är ju faktiskt inte det det handlar om, jag hade gärna jobbat hur mycket som helst om jag bara hade trivts. men visst, gnällt har jag gjort. men vilka ska man annars gnälla för om inte sina nära o kära? i vilket fall, förlåt.

fast jag ska gnälla lite till..haha. men det plågar mej att gå om älsklingen såhär hela tiden. han är fortfarande inte hemma, o vem vet när han kommer...sista dagen innan öppningen imorrn o ALLT måste bli klart i butiken. min duktiga pojke som organiserar allt så bra, längtar till jag får åka dit o se den. o jag älskar att se honom så lycklig o exalterad över jobbet, det har jag inte sett nån gång sen vi blev tillsammans egentligen. heja honom. men iaf, imorrn ska jag ju jobba ett dygn igen o jag får ju aldrig se honom!! :(
på lördag kväll efter hans jobb ska vi iaf nog sticka ner till mölleplatsen, sätta oss på en filt nånstans o lyssna på lasse winnerbäck. känns som man lika gärna kan göra det som att betala 700 pengar för att komma nära.
o på måndag, är vi faktiskt lediga båda två, tillsammans! heaven!

ska jäsa lite efter min sushi nu, o fortsätta längta till jag får ge honom en stor puss. hoppas det blir snart!
hej hopp

sjukt missnöjd.

GRRRR GRRRR GRRRR, GAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så, det var det första jag behövde göra. o det hade som vanligt med jobbet att göra. för nu var det droppen. jag avskyr att vara där o allt vad det innebär. AVSKYR.
vissa människor borde verkligen inte få ha en sådan makt, o dessutom älska det så mycket. &%¤(=(&¤¤# skithål. finns inte så mycket annat att säga om saken.
vet inte ens om man får säga såna här saker egentligen, det kanske är "moraliskt" fel. men.....bryr jag mej? man måste ju få skriva av sig lite oxå, faktiskt.

jag behöver lite tid med min pojke. första dagen i lund för honom idag, min fina butikschef.

mys-kia ligger bredvid mej, tror jag ska pussa lite på henne nu. den enda trösten jag har just nu.

hemma allena.

ja så blev det visst idag. hmm. här trodde man att man skulle få spendera den lediga helgen med sin sambo. men det var visst grabb-kväll på g. nåja. var en duktig pojke nu. du vet.
deppade lite över det o tog tag i lite grejer för att tänka på nåt annat. det blev städning, diskning o bakning (vit kladdkaka). här skulle man visst spendera lördagskvällen ensam....
.....men sen fick man ett trevligt sms!
så nu kommer anja hit om nån timme, trevligt värre! :)

jag blev så glad så jag sprang in i duschen o rakade benen. självklart skulle en av de nya klänningarna från la redoute bäras! o tro det eller ej, men för en gångs skull blev det här inte en av de många gånger man har stått framför spegeln o slitit sitt hår för att något inte stämmer, hår, smink eller kläder, (eller allt för den delen).
så jag blev klar i en rasande fart o damp sen ner i soffan o slöade lite.
för nu har jag faktiskt hållit igång större delen av dagen, o förtjänar en paus. o ett glas viiin med anja. :)

PUSS!

Kia-mys!

idag har jag haft härligt sällskap trots att J har jobbat hela dan. Kia har vart hos mej, och är fortfarande, för Linda o Johan (matte o husse) är i Köpenhamn o firar två-årsdagen. Kia har vart såå duktig o hjälpt mej att tvätta. :)

är såå skönt att bara va ledig, pilla lite här hemma o ha maten klar när älsklingen kommer hem. men snart börjar mardrömmen igen. jag önskar jag åtminstone trivdes en gnutta....

nu måste vi nog gå ut o kissa, Kia o jag! Hon har för tillfället en kommunikation genom balkongdörren med en hund som är ute nånstans o jag får inte tyst på henne. haha!

så, hej o hå, ut vi gå!

lägenhet på g?

åhhh jag vill flytta!! om vi bara hade ett sovrum.
vi kollar på hyresrätter nu, men man ska väl inte hoppas för mycket. älskar ju denna lägenhet men den är verkligen alldeles för liten för två personer. så är det bara.
suck. känner mej inte alls glad idag faktiskt. jag borde ju va det, ska ju träffa johanna! kommer säkert bli glad så fort jag ser hennes söta o leende ansikte. ja, det kommer jag bli.

imorrn har vi en ledig dag tillsammans, bara vi. det kan nog vara bra tror jag. var ett tag sen nu, inte ens på öland fick vi ju va helt ensamma. men det var underbart, det var det.

nu ska jag ta mej i kragen o rycka upp mej lite. tror jag saknar min familj, ganska mycket faktiskt. trodde att jag skulle va trött på det efter fem dagar men det kändes riktigt sorgligt att åka ifrån. samtidigt som det var underbart att komma tillbaka till prinsen. kluven.

back in town.

nu är jag i malmö igen. det är riktigt riktigt skönt. igår myste jag o min pojke med indisk mat o lite viiiin. mmmm! :)
idag ska jag träffa linda! det känns verkligen som hundra år sen så det ska bli såå trevligt! o imorrn ska jag träffa johanna! vilken höjdarhelg, jippie! :)

nåt som gör mej glad:
-jag har en vecka till ledigt innan bajs-jobb.
-jag o johannes ska nog på lasse w den 26 juli!
-min underbara familj som jag spenderade fiiina dagar med hemma i skänninge!

besöka de äldre!

idag blir det att besöka käre farmor o farfar. de har nog längtat. :) sabina o jag ska dit, hon ska klippa dem o jag ska försöka ragga till mej en liten toppning oxå hihi. ska nog gå. dessutom blir vi självklart bjudna på middag!

har det så skönt, så skönt. men saknar älsklingen. men han saknar nog mej ännu mer, för nu är det han som är ensam. hihi. det kan va nyttigt det oxå då o då.

har väl inte skrivit att jag klarade mardröms-hemtentan??? johhhhooooooo då för det gjorde jag!!! lyckan är total! :)))

hej hopp på ett tag! :*

kortis bara.

SKÄNNINGE nu!
veckan på Öland var bäst. bäst. o min prins är finast. ville inte åka ifrån honom nu, vill ha honom vid min sida alltid, jämt. men antar att det blir ännu mysigare när vi ses igen på fredag. massa med kärlek.

ska iaf bli sköööönt med vila här hemma, här vilar jag som allra bäst. o nu blir det hopp i säng, trött som en gris.
puss o gonatt

RSS 2.0