back on the net!

åohahhoo äntligen har jag en fungerande dator igen. den pajade nämligen på midsommarafton. eller rättare sagt det var strömadaptern som va sönder. så nu har jag fått en ny o nu funkar datorn, wahej! :) sjukt jobbigt att va utan internet, dumt egentligen. men det är ju så bekvämt, o bra tidsfördriv. o det hade jag ju behövt bra mycket tidigare denna vecka!! min karl lämnade mej o lägenheten i tisdags morse o drog till öland o sen dess har tiden s n i g l a t sig fram. jag kan verkligen tycka det är skönt att va ensam hemma då o då. men inte i tre dygn utan en människa att prata med!! gahhh!!! är nästan så jag ser fram emot jobbet imorrn. (men lägg märke till mitt nästan). tanken på detta jobb ger mej plågsamma ångestfyllda smärtor i magen men ju fortare jag kommer dit imorrn desto fortare får jag komma hem på lördag morgon. o då ska jag bara duscha o ta mina väskor o dra ifrån malmö fort som blixten. (ja eller så fort tåget åker iaf).
jag tror det är det jag behöver, komma härifrån. ifrån lägenheten, ifrån jobbet, ifrån stan. till öland. till semester o till min älskling som jag längtar såå efter. har bara vart ifrån honom några dagar men det känns som veckor. o vi har bara dumtjafsat på telefon sen han åkte oxå. varför då liksom?? skitdumt ju. vi saknar ju varandra.

vi får se hur det blir med bloggande på min semester, kanske blir det, kanske inte.

det blir iaf en välbehövlig paus.

hej på ett tag!

en vecka ledigt, mmm.

midsommarafton idag då! älsklingen ska jobba fyra timmar bara o sen har han semester! :) o jag har en vecka ledigt. så den här helgen är vååår. idag blir det midsommarfirande med bara oss o silltårta o jordgubbar!

i onsdags på sverige-matchen (riktig skitmatch för övrigt) så kom calle hit o kollade med oss. jättetrevligt! vi åt entrecote o drack öl! jag kände mej som en riktig grabb. haha! självklart i mitt förra inlägg när jag skrev att jag inte ville att nån skulle komma så var det inte calle jag hade i tankarna utan lite andra "festliga" mänskor...hmm hmm hmm. (johanna, eftersom du typ är den enda som jag vet läser detta; jag ska dra denna historia för dej när du kommer hem, vilket jag längtar till förresten...;) inte för att du kanske läser min blogg i usa iofs...haha)
NÅJA! nog om det.

nu är det silltårta som gäller, så ska den få stå o gotta sig kylen i massa timmar sen. kl 10 ska jag träna. heja mej! ingen rast, ingen ro.

glad midsommar allesammen!! :*

hemma efter jobb.

trodde ärligt talat inte det skulle bli så här tufft att jobba vartannat dygn. men det känns som jag bor där. det ger mej obehagliga känslor i magen. samtidigt blir jag så sur på mej själv. det är ju bara ett jobb. men...nä jag vet inte, det känns inte bra, så är det bara. ett dygn till imorrn nu, sen ledigt en hel vecka jippie! sen bara ett dygn till nästa fredag o efter det ÖLAND! såå skönt att få ledigt med min älskling. lite tråkigt bara att han åker redan på tisdag, så jag måste va själv här hemma några dagar.
kan kanske va nyttigt det oxå iofs...

sverige-match ikväll igen, tjohoo! undrar om man kan ljudisolera lägenheten...hmm.. :D ska iaf bli mysigt att kolla på den med Johannes o att han inte ska iväg nånstans o kolla eller ta hem några hit.

nä fy va trött jag är. funderar på att gräva ner mej i soffan, sätta på en film kanske? tycker faktiskt jag förtjänar lite slapp såhär mellan två jobbdygn. finns ju självklart saker att göra annars men det kan jag faktiskt göra när jag är ledig mer än en dag i taget. plus att jag faktiskt inte vill städa ensam. så det så.

åh!

jag kommer sakna Johanna nu! var inte alls kul att säga hejdå för flera veckor framåt, kanske så många som 6. bajs. förhoppningsvis kanske jag kan ta en tripp till karlshamn... hade vart mysigt att se the famous charlesharbour. :) hoppas iaf du får en underbart kul resa gumman! jag finns här, ivrigt väntandes hihi.

annars det jag har att se fram emot är öland. :) en mysig härlig vecka med min älskling. fast ska jag jobba innan det, närmare bestämt fyra tillfällen. ångesten finns, jajamen. men jag biiiter ihop, enda man kan göra. så får vi väl se framåt hösten... är inte helt nöjd iaf, av lite olika anledningar...
28 juni, då går tåget till öland. åh va jag längtar redan! en vecka med total slapphet. ahhhh.

mycket fotboll hemma hos oss just nu oxå. men det är lugnt, imorrn spelar ju sverige. heja heja!
nu ska jag se vilket gympa-pass jag ska gå på imorrn. måste göra nåt åt över-fläsket. gahhhh!

hoppas på en mysig fredagskväll. mys o annat! :D
puss.

min fina.

emma kom, stannade och åkte. helgen bara svischade förbi tyvärr. men vi hade så himla mysigt o roligt. åh! jag bara önskar hon hade kunnat stanna längre. UNDERBART var det. vi har shoppat, pratat, ätit, promenerat, druckit, glassat (ätit glass alltså), lekt med johanna, myst, kollat film. och allt var så bra och superbäst.

nu är det vanlig vecka igen, tyvärr är det lite längre till nåt att se fram emot nu. ska jobba imorrn o på söndag. annars inga speciella planer men jag hoppas verkligen nåt kommer upp, annars blir det nog lite långtrååååkigt. johannes är ledig på torsdag iofs, tur det.

ett friskis-kort har ju blitt inhandlat! gick o svettades på ett stenhårt pass efter att emma åkt igår. var så gött att röra lite på sig efter helgen. jag ska försöka gå så ofta jag bara kan, lika bra att passa på nu när man köpt för ett halvår.
åh blev visst ett tråkigt inlägg idag men jag tappade inspirationen så fort jag började skriva. så kan det va.

vad göra?

har börjat med den sjukt irriterande ovanan att vakna jättetidigt på morgonen. ahhh det är ju nu som jag verkligen kan ta sovmorgon utan dåligt samvete. men icke då. så idag har jag t.ex. vart uppe sen åtta. redan uttråkad o klockan är tjugo över tio. jag klagar inte dock, så skönt att få koppla av lite. även om jag verkar ha väldans svårt för det, tillbringade t.ex. heeela långa dagen igår med att städa, rensa, sortera i lägenheten. sjukt bra resultat dock, garderoben har aldrig varit så fin o organiserad. :)
o vi har köpt en fin byrå som rymde massa bra grejer o en tv-bänk till så vi har ännu mer plats o jag ska lägga in mina filmer där. tjohoo är så glad att jag äntligen fick igenom min önskan om förvaring!

idag ska jag köpa ett halvårs-kort på friskis. har äntligen bestämt mej. även fast sommarschemat är sjukt nerbantat. kommer ju inte jobba så ofta så jag ska nog kunna hitta pass att gå på, förhoppningsvis... :S jag måste bara göööra nåt o jag måste verkligen röra på mej! ärligt talat alltså.
så det blir ett medel-pass vid tolv. tjohoo får se johanna igen. :) känns som jääättelängesen!

skatte-pengarna har kommit in, det är ett plus. OCh ett minus. för nu kommer min enda inkomst nästa månad vara lön för ett ynka dygn. rik eller??
ahhhh kan jag inte bara vinna en miljon eller så??

veckans bästa: emma kommer hit, imorrn!!!!!!!!!!!! hon ska få världens största o varmaste kram av mej.

tjingtjong

RSS 2.0