heja Hanna!!

Gaaahhhh tjohoooo nu har jag sommarloooov!!! :) har lämnat in tentan o nu får det går som det går. har picknickat i parken i klassen o druckit vin kl ett på dagen (crazy hanna). nu väntar jag på några härliga tjejer som kommer hit snart o sen ska vi gå i samlad tropp ner till gränden o äta!
tjohoj, ser fram emot en bra kväll (förhoppningsvis) hihi.

o så är vi med kisse i helgen oxå. baci hedrar oss med ett besök igen. :) hon ligger här bredvid mej o myser.

det får räcka för idag. ska fortsätta le stort när jag tänker på mitt sommarlov från skolan. mmmmm!! :D

puss o pyssel


klar...?

efter ett lite sorgset o deppigt inlägg ska jag skriva ett lite muntrare oxå, såhär på samma dag. gick upp tiiidigt, som alla andra dagar denna vecka, och satte mej med min bästa vän, datorn. åh va vi har umgåtts den här veckan, en sisådär 7 timmar om dan skulle jag gissa på, minst.

nåja, gick sen iaf till gympan, kände mej lite vissen av diverse orsaker, o mötte upp Johanna. ja bara hon får mej ju på bättre humör, helt klart! :) men sen, upplevde vi det hysteriskaste gympa-passet någonsin tror jag, till toner av t.ex. deeo deeeeo. "SJUNG MED NU!!!!" skrek hon sen och "Let the sunshine in" ljöd ut i högtalarna. Johanna o jag frustade av skratt.
vi kunde bara föreställa oss hur hon hade stått framför spegeln med hopprepet o sjungit de där låtarna sen hon var liten, för hon kunde minsann varenda textrad, det bevisade hon när hon sjöng med, högt o tydligt, hela tiden!! men jag gick hemåt efter det med en mycket gladare känsla i magen o ett litet leende på läpparna. hysteriskt, men lite gulligt på nåt sätt. :)

och... kan det vara så att hanna victoria langvik är klar med sin hemtenta..?? är det så att hon inte behöver tänka mycket mer på skolan nu på  t r e hela månader?? WHIIIIEEEEEE!!!
eller jag ska väl inte ropa hej än, har ju inte lämnat in tentan. men ärligt, jag känner mej faktiskt ganska klar. o ännu mer ärligt, jag skiter faktiskt i vilket för jag orkar inte mer nu. min hjärna tog sommarlov typ förra veckan. o ändå har jag skrivit en tenta på tolv hela sidor om något jag egentligen inte behärskar över huvud taget. (rätt stolt över mej själv faktiskt...hihi)

sen får vi ju se om jag blir godkänd, vilket inte är så troligt. men det får bli ett senare bekymmer. nu ska jag slänga mej i soffan o pussa o krama på min älskade.

hej hopp!!!

min älskade emma.

nu vill jag bara ha emma här o krama om henne o säga att allt kommer bli bra. för någon gång blir det det, även om allt känns fruktansvärt hemskt och orättvist just nu!!
saknar dej ännu mer nu gumman, tur att det inte är långt kvar. då ska jag rå om dej riktigt ordentligt.

bara liiiite till.

jag måste ta fram mitt extra-lager av energi o motivation nu. har bara den här sista hemtentan kvar som ska in på fredag. men det är så segt, det är en plåga att sätta sig vid datorn o börja plocka i papper o läsa på om ämnet socialpolitik.
jag behöver LOOOOOV!!!!

så med det sagt...hehe. igår var det eurovisionkväll hemma hos johanna o calle. mycket mycket trevligt! hade dock en riktigt gräslig huvudvärk o mådde illa...lite solsting efter eftermiddagen i pildammsparken kanske...hmm... fick träffa johannas kusin oxå, trevligt! goood mat o lite vin. gott gott. :)

idag har vi inte gjort så mycket..vart o storhandlat. sen har jag faktiskt fått till en sida till på tentan, skönt. har dock gett upp för idag nu, jag är glad att jag fick nåt gjort denna helg över huvud taget. är inte så himla lätt att sköta pluggandet när pojken min är hemma, konstigt nog...hihi.
i veckan som kommer nu lägger jag i en växel till o kör hårt. förhoppningsvis blir jag klar i tid... :S

sen är jag leeedig äntligen, förutom lite jobb då o då såklart... o då ska jag ta tag i lägenheten. usch har verkligen inte prioterat den på sistone, nån av oss. vi ska komma iväg till ikea o köpa lite mer möbler (jippie) o lite annat smått o gott. vi ska sätta upp de nya gardinerna o fixa fina blommor i fönstret o förhoppningsvis oxå sätta upp fiiiina blomlådor på balkongen!

vi har ätit o klockan är inte ens halv sex. skönt att ha hela kvällen framför sig! :) bye bye!
xxx

Mys-bilder från Ystad :)

image12

En var visst lite för hungrig för att posa på den här bilden...min pojke i ett nötskal. :D men de andra är fina! :)

image13

Söta Johanna o ett glas viiiin! :)

image14

Maten var sjuuukt mumsig! O pojkarna hade grillat så bra! ;)

image15

Vi var sjukt bra på att roa oss med simpla saker, Johannes med två (!!) fjärrkontroller.....

image16

......Johanna med en penna.....

image17

......o Calle med sin telefon!! :D

image18

Jag lyckades roa mej helt på egen hand! Jag är så himla snyyygg!!!



Självklart hade vi allra trevligast tillsammans, som alltid! <3 pussss

VG-barn, igen!

yeeesss fick VG på sociologi-tentan!! hur nervös var jag inte inför den? är fortfarande chockad, fattar inte hur jag kunde göra så bra ifrån mej, bara tre fel!! heja heja! :D
hoppas jag fortsätter i samma takt på socialpolitiken nu...men det känns tyvärr inte så troligt. o fallet blir ju så mycket högre när man fått VG på den ena o sen totalmisslyckas...ahhh....

sista föreläsningen på torsdag, helt sjukt gött. bara en kvar innan sommaren!! tjohooo! me like. oh fy, jag är så totalt opepp för den här sista hemtentan. men man får tänka på tre månaders ledighet därefter, så ska man väl orka... o sen när den är inlämnad är det ju bara en vecka tills emma kommer!!!!!!!!! :D whiiiiee!

hade såå mysigt i ystad förresten, med trevligt sällskap, både yngre o äldre! :-)

i helgen är johannnes ledig, men vi får väl se om vi hittar på nåt...beror dels på vädret o dels på hur stor o omfattande min hemtenta kommer va, vilket jag får reda på imorrn!

nu ska jag se om det inte är tillräckligt varmt på balkongen, så jag kan sätta mej där o läsa o få lite färg på min näsa! (rim, hihihi)

pussen o kramen!

mindre lyckad start på dagen..

i morse vaknade jag, taggad till tusen att ta en joggingrunda det första jag gjorde. lämnade J i hans förberedelser till jobb o innan jag stack ut genom dörren vände jag mig o sa: "du måste låsa med den lilla nyckeln, nedersta låset". viftade t.o.m med den för att verkligen göra klart att han förstod. "jaaa" svarade han duktigt.

ut sprang jag, härligt väder o inte så mycket folk i parken. härligt! kom hem röd som en gris i ansiktet o genomsvett. sätter nyckeln i låset, men går inte att vrida om. konstigt, är han fortfarande hemma, tänker jag o rycker tag i dörrhandtaget. låst. min kära älskling har trots mina sista ord 40 min tidigare låst med andra nyckeln, den jag inte tog med mej ut!

vad skulle jag göra? ingen mobil med mej o sådär sugen på att sticka ner till triangeln, helt slut som jag var. gick då in på caféet på hörnet av huset o frågade om jag fick låna en telefon. o jag har verkligen försökt ge den ägaren chanser, tänkt att han kanske inte är så otrevlig ändå. men nu skiter jag i det, JAG HATAR HONOM. otrevligare karl får man leta efter. o han fick mej verkligen att se ut som en idiot med sitt nonchalanta sätt. (jag såg ju liksom redan ut som en idiot oxå). fick iaf låna telefon o efter ett förvirrat samtal med sambon, som cafégubben o hans kompis självklart fick sitta o lyssna på, fick jag ändå knata ända ner till triangeln o hämta nyckel. var så arg så tårarna sprutade hela vägen. usch o fy.
älsklingen var så gullig iaf o bad tusen gånger om ursäkt att han låst med fel nyckel, så honom kunde jag inte va arg på nån längre stund. o alla gör ju misstag, även jag.
men den där cafégubben alltså...ohhhh...tyvärr gör han skitgod mat, men jag ska ändå bojkotta honom nu. tänker minsann inte gynna hans affärsverksamhet. bastard! :-(

nåja, fick iaf lite gjort idag, vilket känns bra. imorrn ska vi till ystad o johannas farmors stuga. :) ska bli mysigt!

hockey ikväll igen...ohh..med tanke på hur nervös jag var sist vet jag inte hur det kommer gå, när det är semi-final o allt!

heja sverige! :D


hockey-feber!

"Nu är det hockey-feber!" kom killen hem o skrek efter jobbet. vi har hockey-mys med chips o öl! :) J är ledig imorrn så han unnar sig lite. helt rätt tycker jag! jag däremot börjar 8.15 imorrn. typiskt. men jag dricker allt lite öl ändå. hihi.

skänninge var sååååå bra! hela lördagen tillbringades i torpet med rena rama högsommarvärmen!! hela familjen+Johannes o Johan var där o det var helt underbart. jag bara mös o njöt. vi spelade massa spel, åt(!!) o solade. var ute heeela dan o jag bättrade på färgen en aning. :) fick ta det väldigt lugnt o smörja massa dock, pigmentfri som jag är.
synd att helgerna tar slut så fort bara. de bara svischar förbi o så är de slut. just denna helg slutade dock inte så bra eftersom vi fick tillbringa 2,5 timme på mjölby station. tåget var liiiite försenat..!! men vi hade ju varandra. :)

nu är det vardag igen. har fortfarande inte fått tillbaka sociologitentan men det kommer nog antingen imorrn eller fredag..börjar bli nervös!! usch usch.
hemtenta snart oxå. har verkligen ingen aning om hur den kommer gå. har noll koll just nu känner jag. blääää för socialpolitik. ärligt, när börjar de roliga kurserna??
slog iaf två flugor i en smäll idag o satt ute på balkongen o läste. i soooolen! :D härligt att känna sig lite sommarfräsch. har även gett mina naglar en liten treat o målat dem super-rosa! hihi.

den 5 juni kommer bästisen hit!! min emma ska äntligen komma till malmö, jippie jippie! som jag längtar!

ska fortsätta hockey-febra med pojken min nu. hej hopp!

kräfta?

hujedamej va röd jag blev idag. vid lunchen med Johanna (som för övrigt var bästa lunchen på lääänge) fick jag sommarens första bonnbränna! haha! espresso houses grymma fullkornsscones o stor kaffe fick bli födan som vi intog på Johannas gård. o solen tog!! den tog då o den tog på våran promenad. ujuj! det var faktiskt första gången i år som jag har fått någon färg över huvud taget på kroppen!
nu hettar det lite på vänsterarmen...men det får man ju ta.

har för övrigt varit superhurtbulle idag. sprang/powerwalkade i morse o sen promenad med Johanna. o sen en promenad till på egen hand (eller ska jag säga fot?? haha sjukt rolig jag är!). just couldn't stay out of the sun! promenixade upp till Öb o spanade in den lilla balkongmöbeln som jag spanat på förut. tänkte att kanske kanske skulle kartongen va tillräckligt liten o lätt för mej att bära hem. men, trots att jag kan va riktigt envis när jag vill, så fick jag ge mej. typiskt! annars hade kvällsmaten intagits på balkongen ikväll. men imorrn ska jag försöka tvinga med pojken min upp dit, den ska köpas!! ska bli många mysiga kvällar där i sommar sen, på våran LILLA balkong. :D

tjohej imorrn åker vi hem till Skänninge. ska bli myspys i torpet på lördag med ALLA barnen+två pojkvänner. det händer inte varje dag så oj va jag längtar!

i will be back! :)
puss!

hemlängtan på jobbet o bajsig socialpolitik

vecka igen, vardagsvecka alltså. men på fredag åker vi till skge, jippie! :) ska fira lite 20-årsdag o så. vi köpte present igår, hoppas hon blir glad men det tror jag!
jobbet i söndags gick bra, otroligt lugn dag men det var bra för då fick jag öva på de viktiga rutinerna, så som dusch, påklädning, matning o sånt. är ju inget som är nytt iofs, så det gick bra. på kvällen blev det värre dock. efter läggningen skulle man ju liksom gå o lägga sig där, o då kom hemlängtan. låg vaken hur länge som helst o ville bara gå hem o krypa ner bredvid J. trodde verkligen inte att det skulle bli det jobbigaste..men det blir antagligen bättre, första natten sådär är ju alltid lite jobbig. en skön grej med detta jobb är ju iaf att efter ett arbetspass så har man jobbat 18 fullt betalda timmar, lika mycket som två dagar i vanliga fall. gött!

jag orkar inte mer skola nu!! hade nåt litet hopp om att denna sista delkurs inte skulle bli så himla farlig, glida igenom det lite lätt o sen sommarlov!
men nej, så enkelt blir det nog inte. o jag har aldrig känt mej mer dum i huvet. det handlar ju om politik för böveln! socialpolitik! o efter tre föreläsningar fattar jag fortfarande inte vad det handlar om!! jag sitter som en liten fågelunge med munnen öppen o stillestånd i hjärnan. ehhh va? o detta ska vi ha hemtenta på. suck.

good news though. emma kommer till meeeeej!!! hon har fått ledigt 6 juni (Sveriges nationaldag) o kommer alltså redan på torsdagskvällen o ska va här över helgen. tjohoo!!! :D längtar sååå mycket till det.

nu då, om man ändå skulle försöka kämpa sig igenom lite litteratur. har vart ute på en lång powerwalk o om jag läser lite oxå skulle jag ju känna mej ännu bättre. :)
fick ett litet behov av att säga hur mycket jag älskar min sambo. efter natten borta från honom var det såå skönt att va hemma med honom igår igen. han är världens bästa o jag vill aldrig vara utan honom o jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir vi två alltid. vill gifta mej o få söta små barn med honom. :)

puss o hej!

tänk om....

....jag hade lite självdisciplin!! skärpning hanna, massa dagar lediga i rad o hur mycket har jag läst?? inte alls mycket, inte alls. har ju dock lyckats hålla mej sysselsatt på olika sätt ändå.
kort sammanfattning.
Valborg: spexet var kul! själva grejen är inte riktigt min grej, men skämten var kul o de var såå duktiga sångare. plus det bästa då, att johanna satt i orkestern. :)
1:a maj: mysdag med älsklingen, bara allmänt mysigt.
Fredagen: härlig dag med Frida i klassen. vi gick lite på stan, fikade, satt i min soffa o pratade. mer sånt!
Idag: tvättat hela 6 maskiner!! pust o stön. o nu måste jag lyfta på arslet igen för pojken är på väg hem o jag skulle skala potatisen. hej o hå!

imorrn ska jag jobba, första dagen själv. gulp! blir så arg på mej själv att jag blir så nervös. är ju bara att köra egentligen. men jag är lite för mycket av en perfektionist vid vissa tillfällen.
ikväll blir det mys bara, orkar inget annat. plus att sen kommer jag inte träffa plutten förrän måndag, eftersom jag jobbar ett helt dygn, suck.

nej, potatis var det nu ja!! trevlig lördag allesammen! tänker på dej Johanna som myser i Sthlm. :) äntligen kom den efterlängtade helgen, mys på!

puss o hej!

RSS 2.0