day after tomorrow.

nu är det i övermorron! idag har jag skrivit ut biljetter och växlat pengat o burit upp resväskan från förrådet. imorrn ska det tvättas och packas. den drar vi!!!

partyt i lördags var kalas! jättetrevligt och jag fick massa nya bekantskaper. :) tack anna!
gårdagen blev lite seeeg. men det blev en mysig bio på kvällen iaf (Låt den rätte komma in) och sen en skön kvällspromenad hem i regnet. min fina prins och jag.

puss och hej!

5 dagar!

idag är det fredag och 5 dagar kvar till madrid, yey!
jag har ingen skola idag så ska läsa hemma. det brukar ju gå sådär bra när jag gör det så egentligen borde jag gå till skolan o sätta mej. men orkar jag det?

johannes o jag hade bestämt bio idag men det verkar bli uppskjutet för typ sjuttonde gången. nu har vi bestämt söndag istället, får väl se om det blir av.... jag är faktiskt lite sugen på bio ikväll men samtidigt hade jag velat se idol. hmmm....

imorrn ska jag på tjej/födelsedagsmiddag hos anna, min kära klasskamrat och vän. ska bli supertrevligt och jag ser fram emot det mycket.

hade egentligen ingen lust alls att skriva det här inlägget men nu är det ju gjort iaf.
ska försöka rota fram självdisciplinen och läsa nu. annars finns det ju alltid lite städning att ta tag i....

sömnbrist=brist på sömn

tröttare än tröttast är jag idag. har seriöst aldrig vart så nära att somna på en föreläsning, helt sjukt. men så är det ju sååå intressant. ???? ärligt talat, fattar inte ens vad det handlar om. och jag STÖR IHJÄL MEJ på vissa. tur att man har sin grupp av vänner i skolan iaf, annars hade jag aldrig stått ut med alla besserwissrar och övriga idioter. vilka tror de att de är egentligen. svävar där uppe i det blå och tror att de är sååå mycket bättre än alla andra. good luck in the future.

igår var en riktigt stressig dag och jag blir lite knäpp när jag är stressad. men min fina älskling behöll tålamodet, tack och lov, och kramade och pussade mej när jag behövde. och efter att ha plockat in den sista varan i kylen och fixat kvällis tog vi en härligt avslappnande dusch tillsammans och en kopp te. underbart avslut på dagen, borde göras varje dag.

nu lägger jag mej ner en stund tror jag, innan det är dags att fixa maten, hemlagade köttbullar och stuvade makaroner. :)  på beställning från min gubbe!
imorrn blir det att försöka banka in lite förvaltningsrätt i hjärnan. lycka till Hanna. tack Hanna.

back on blogg.

efter att ha bloggat riktigt flitigt ett tag blev det en liten paus nu. inte för att jag vet vem jag skriver för egentligen. hur många är ni som läser? skriv jättegärna en rad i så fall, skulle va så kul att veta.. :)
skriver nog iofs mest för min egen del, så skönt att bara sätta sig och skriva av sig lite ibland.

nåja, söndag kväll har det hunnit bli, igen. och klockan är halv tolv så det börjar bli sängdags, imorrn börjar jag 8.15 och jag har en fullspäckad dag, ska till lund efter skolan och köpa böcker, pojken är hemma under tiden och tvättar och städar (mitt duktiga hjärta) och sen ska vi sticka iväg och stooorhandla! pust. men det behövs, det ekar i kylen.. sen, om vi orkar men det hoppas jag, ska vi kanske ta en bio på kvällen. vi har tänkt att göra det flera dagar men alltid skjutit på det av olika anledningar. men vi har ju gratisbiljetter och allt o det skulle va mysigt sådär en måndagskväll.

vad hände denna helg då? fredags kväll jobb, lördag jobb hela dan och sen mys med indisk mat och vin, prat o flams. tack vänner.
idag har det väl inte blivit alltför mycket gjort hehe...men det kändes som både jag o baby behövde det. vi laddade ner och såg Mamma Mia, äntligen! J var väl inte alltför imponerad men jag blev lycklig av den. :)

så, då fick man skriva av sig lite. nu ska jag borsta gaddarna och försöka få med mitt hjärta till sängen. :)
Pussipuss o natti!

ett år av kärlek.

idag är den efterlängtade ettårs-dagen här. jag är en sån hopplös romantiker som älskar såna jubileer.
tyvärr är jag fortfarande sjuk. och johannes hade glömt att han hade planerat att gå på nån föreställning med en ståuppkomiker (eddie murphys bror tydligen) just ikväll. hur typiskt är det?

men sånt är livet, var inte så mycket att göra åt saken. lite senare är han hemma iaf. då ska vi mysa med vin, kex, frukt, brie. och så en massa tända ljus.

han är världsbäst, min fina.

Over and done.

då var första deltentan avklarad, med 38 graders feber (har 36,5 i normaltemp för övrigt, är alltså dödssjuk på riktigt nu) och mega-super-duper-förkylning. de andra måste hatat mej när jag snöt mej 200 gånger på 4 timmar.

nu ska jag gå in i dimman här i soffan, sjuk-dimman.

ge mej friskhet! är trött på att va en snorboll.

(Johannes och Hanna 1 år imorrn förresten, kärlek...)

Dagen före!

Imorrn smäller det!!!
Jag, Frida och Anna har suttit hela dagen på biblioteket och pluggat det sista. Nu finns det ingen återvändo. Ska bli så skönt när detta är över, bara två juridiktentor kvar sen........ :S

det värsta är att jag är sjuksjuksjuk. har mer i feber än jag haft på flera år faktiskt. typiskt!!! imorrn måste jag känna mej någorlunda fräsch, annars......

ny dag.

okej. idag känns det lite bättre, som tur är.
anja kom och förgyllde min kväll, tack tack tack! jag fick prata av mej lite vilket var precis vad jag behövde. hoppas bara inte jag förde över mina bacillusker till henne då jag nu har blivit sjuk. äntligen säger jag, på ett sätt, men på ett sätt inte. men jag har ju gått och känt det på mej så himla länge nu så nu när det bröt ut kan det kanske gå över snart oxå. bara det blir innan tisdag, jag dör om jag är sjuk på tisdag.

ikväll blir det lite kalas. egentligen vet jag inte om jag borde åka med tanke på febern och halsen. men det skulle vara så skööönt att komma ut från den här lägenheten, bort från juridikböckerna som ligger utspridda över hela matbordet. ångest.
det är Johannes syster som fyller år och det skulle va kul att träffa dem för det var ett tag sen nu.

mm så får det nog bli. men först, mer plugg!

(har jag sagt att jag är sjukligt trött på juridik och lagboken förresten??)

vad jag ska göra idag? jaa du...

lördag, sköööönt tycker många, planerna för kvällen flödar. förhoppningar, förväntningar.
men inte här.

jag ska vara ensam med mej själv ikväll. min älskling ska leka med pojkarna o det såg han nog fram emot. och jag unnar dej det baby, det gör jag, tro mej när jag säger det.

hade vart kul bara om jag oxå hade nåt kul att göra ikväll. det är speciellt vid de här tillfällena jag saknar emma. ikväll hade jag behövt en riktig tjejkväll med bästisen. det är min önskan. vart är anden i flaskan som ska se till att det går i uppfyllelse?

nä så jag ska vara ensam med mej själv ikväll. synd bara att jag är den sista personen jag vill vara med just nu.

mitt dumma jag.

dumma dumma jag. här hade man en heeeel torsdag framför sig, helt ensam och ostörd. PLUGG!
trodde jag ja..... fick inte alls så mycket gjort som jag hade velat. har istället mest haft ångest för diverse saker och lyckats skälla ut mamma på grund av det, fast jag egentligen blev jätteglad när hon ringde. Dumma jag.

men nu är det faktiskt lite jobbigt. finns aldrig tillräckligt med varken tid eller pengar. jag har tänkt alldeles för mycket och blivit alldeles bedrövad på kuppen.och jag vet egentligen att ALLT det här bottnar i skolan. men istället för att sitta och slå in den här juridiken i skallen så blir det helt stopp. stopp. stopp.
Frustrerad.

det bästa med hela dagen var träningen nu ikväll, såå skönt. det var alldeles för längesen jag var där nu.

och nu sitter jag här. och önskar att min älskade inte alls skulle sova hos sin mamma ikväll utan var här, hos mej, och gav mej den tröst jag skulle behöva nu. saknar.

tisdagsmorgon.

mmm, vilken härlig dag. ?
idag ska jag iväg på grupparbete. får se hur det går idag, är ju inte alltid effektivt om man säger så......
ska sitta kvar en stund i skolan sen med o plugga lite. jag spyr på juridik just nu.

spyr gör jag oxå på mitt hår. behöver en riktig uppfräschning känner jag. lite fina slingor o en toppning. kanske en lite sne lugg sådär? nåt jag funderar på.

nu blir det en dusch för min del. hej hopp! (onödigt inlägg kanske?) 

hur fort??

ärligt jag hinner inte med dessa veckor. i vanliga fall kan jag tycka det är ganska skönt när tiden går fort, alltid närmare nåt roligt. madrid, jul, kurs-slut o sådär...:) men nu hade det vart skönt om tiden typ kunde stanna. för jag hinner inte med!!! har alldeles för mycket att plugga o tentan är om typ en o en halv vecka.

så vad gör jag egentligen här vid datorn?? väldigt bra fråga. ska ta tag i det strax, innan jobbet klockan tre. men först måste jag sticka o köpa ett ordentligt cykellås eftersom jag köpte cykel igår! :D heja mej! nu ska det cyklas kan jag lova, främst till jobbet eftersom det ligger så avsides.

imorrn blir det att flytt-bära, ska bli riktigt kul! :) och jag menar det johanna! haha. lite träning i trappor o sen kanelbullar för att kompensera eventuell viktnedgång säger man ju inte nej till. :P 
o på söndag är lille gubben ledig, men då ska jag jobba i stället. men det blir nog skönt för han att få lite tid för sig själv.
den stora frågan är: NÄR SKA JAG PLUGGA???

RSS 2.0