Pluggig helg.

Ja vanligtvis kanske man har en liten känsla av lättnad i sig på fredagar. Men idag vet jag vad jag har framför mej. Jag ska sitta med min hemtenta. Lika bra det när J ändå jobbar. Sådär lagom kul men om jag jobbar hårt blir jag klar och ledig fortare. Och det är alltid positivt. :)

Fick en glad överraskning imorse iaf. Dala-Anna kommer till oss imorrn kväll o äter o myser. Ska bli jättekul o ett skönt avbrott i pluggandet, helt klart!

Nu sitter jag o försöker bestämma mej för om jag orkar träna eller inte... Det värsta är att jag måste bestämma mej typ när som helst, för annars blir det för sent. Gah, beslutsångest.

Ja det här blev ju ett kul inlägg, inte.
Men önskar en trevlig helg iaf. :)

Gammal?

Vad kan denna trötthet bero på?
Visserligen fyller jag 24 om några dagar men ärligt. Det ska ju inte kännas i kroppen som man är 58 år. Typ. Skulle kunna sova i soffan hela resten av kvällen, men jag SKA till gymmet idag. Alldeles för längesen och så fort man börjar känna sig lite duktig o fast o fin så börjar det dallra igen. Typ. Sjuk mjölkmage oxå efter en fet mochalatte igår med vanlig mjölk. Idag har jag köpt semlor med vanlig grädde, bra Hanna.

Hemtentan är påbörjad, check. Lååångt kvar dock men i helgen jobbar baby så det passar bra att sitta med den då. Fre-lör-sön ska bestå av pluggpluggplugg. Kommer bli sjukt tråkigt men det är bara att bita i det sura. Nästa helg sen ska bestå av presenter, tårta och framför allt mysmysmys med min älskling. Whii.

Nu blir det lite SATC i soffan innan Friskis.

(J o jag har skaffat gemensamt matkonto, hej vuxenpoäng!)

Gääääsp gäsp o snark.

Denna söndag kan nog faktiskt sammanfattas med ordet som pojken min använde: meningslös. Vi har faktiskt inte gjort nåt vettigt alls. Men det var som vi sa till varandra: Eftersom sådana dagar faktiskt kommer då o då så är vi iaf glada att vi får tillbringa dem med varandra. :)

Jobbnatten gick bra men va tiden gick Låååååååångsamt! Satt mest bara o stirrade på klockan. Men blev iaf inte så dödligt trött som tur var. Det har dock kommit nu i efterhand. Bjöd svärfar på middag igårkväll men jag kände hur otroligt trött jag var. Och idag har vi inte orkat nåt som sagt, hade en liten ambition om träning men insåg att det inte hade gett nåt.

Imorrn funderar jag faktiskt på att strunta i skolan o istället sätta mej med en uppgift som visserligen inte ska in förrän fredag men det skulle va skönt att få klart det redan imorrn. Har ju nämligen en hemtenta oxå. Suck, blir två "jobbiga" veckor nu men jag ska kämpa mej igenom det. Och jag ska va duktig!

Åhh kan knappt hålla ögonen öppna. I give up. Tandborsten o sängen väntar.
Natti!


You can say it over and over again.

Hur fort går tiden?
Nu är det fredag imorrn igen. Och Hanna ska jobba natt då. Hur ska detta gå? Jag som är trött NU, tjugo i elva. Lilla jag ska hålla mej vaken heeeeela långa fredag-natten. Får bli att ta en superdupermega lång sovmorgon imorrn o verkligen bunkra upp! ;)

Idag har jag o babyn min gått en liten sväng på stan o kollat in vår nya soffa. Eller den är ju inte vår än men den ska bli. :) Och den är såååå fin, o stor! Ahh jag kommer ligga gött i den känner jag på mej. Det hanns även med en mysfika på Tasty House och sen sprang jag iväg till gymmet o mötte upp min fina Johanna! En träning o bastu senare kändes det skööönt att sätta sig i soffan o äta lite glass....hihi.

Nepp nu ska jag pussa sådär lagom mycket på min prins. Sen hoppar jag i säng.
Natti natti!

söndagsångest?

Varför existerar begreppet söndagsångest? Vad är det med söndagar som får så många att må dåligt? (förutom vinflaskan kvällen innan).
Jag sitter själv med den där lilla känslan i magen just nu (och det beror inte på nån vinflaska) och tänker "jaha nu är det söndag, då måste man vara lite ordentlig och börja tänka på kommande vecka".
Men ärligt, klockan är tolv, mitt på dagen. Har ju faktiskt en hel ledig dag framför mej.

P.g.a mitt alltidalltidalltid existerande pluggbehov så måste (tyvärr) lite sådant klämmas in. Har redan läst ett kapitel på morgonen. Och så ska jag träna! Åh va gött att ha fått tillbaka motivationen igen. Inte klokt va mycket snyggare o fräschare man känner sig. (sen syns det säkert absolut ingen skillnad för nån annan men who cares?)

Mitt stora problem är att jag fastnar för lätt framför denna lilla grunka jag sitter o hamrar på just nu. Datorn, en av mina bästa vänner. Hur patetiskt?

Baby jobbar denna helg för första gången på länge med en arbetskamrat han trivs väldigt bra med. Igår efter jobbet var bland det första han berättade för mej: "Han ska bli pappa!" Hans glittrande ögon fick mej att fråga: "Är du avundsjuk?" Svaret kom väldigt fort och kort: "Nej!" Haha! Hur söt är min pojkvän?

Våran alla hjärtans dag var inget speciellt, vi gav inte varann present och vi lagade ingen romantisk middag som vi sedan avnjöt medan vi tittade djupt in i varandras ögon. Nej, vi möttes upp på en indisk restaurang, drack varsin kall öl (var för övrigt då vi pratade barn, tihi) och gick sedan hem och åt Chicken tikka masala framför tv:n. Och vet ni vad? Det var en perfekt alla hjärtans dag. Ibland älskar jag honom så mycket så jag inte vet var jag ska göra av mej själv.

Nu ska jag njuta av att det faktiskt är söndag. Finns en charm med den dagen oxå. Gymmet snart, hej svejs! :*

Restävling!

Vill hemskt gärna delta i en tävling jag läste om i Englas blogg. Handlar helt enkelt om att vinna en weekendresa till en modestad och varför man vill vinna det.

Enkelt! Jag skulle vilja bjuda med mej min pojkvän (den bäste i hela världen) på en riktig romantisk resa med bara vi två, god mat, vin och massa fina grejer att titta på. Just för att det skulle bli första gången vi åkte på semester och var helt ensamma. (Har gjort en resa till Madrid innan som visserligen var outstanding men det var för att hälsa på familj). Nu vill jag bjuda honom på en riktig treat, för han jobbar så hårt o länge på dagarna och jag är stolt över min lille butikschef men han behöver en semester.
Dessutom fyller jag snart o det skulle va den perfekta födelsedagspresenten. :)

Denna kärleks-resa skulle gå till Rom, för där har vi aldrig varit men jag är fruktansvärt nyfiken på den staden.

www.airtours.se är det som samarbetat med Engla i detta, trevligt av dem tycker jag! ;)

*håller tummarna nu*


hej mitt vinterland.

oh har inte haft nån inspiration alls för den här bloggen på sistone men nu ska jag ge det ett försök. först o främst, G på den sista juridiktentan oxå! wiiiheej! :D rockar tydligen på juridik, ganska otippat men där ser man. har egentligen lust att fira detta med att bränna lagboken på bål i en liten ceremoni, men det kanske är onödigt trots alls.

hade Sanna här i helgen. it was lövely. vi hade precis lika mysigt som vi alltid har. helgen bestod kortfattat av: mys, sång, skratt, shopping, Jesus (igen!!!), bowling, vin, film och mat. Perfekt med andra ord. Tack min fina vän. <3

det får nog bli allt för denna gång. magen påminner mej om att jag behöver äta nåt genom att brumma högt och ljudligt. sen blir det plugg innan gymmet.
puss o hej svejs!

och så var det söndag.

precis som jag misstänkte så susade denna helg iväg med i en rasande fart.
men nu ska jag inte vara negativ. klockan är ju faktiskt bara halv två. på dagen. så vi har ju egentligen större delen av en hel söndag kvar.

igår var mysigt. vi fejade och hade oss i lägenheten, lite på varsitt håll sådär men ändå tillsammans. vi gjorde det vi var bra på helt enkelt. (vilket betyder att J tog hand om allt det tekniska och jag om allt det hushållsliga). allt under bevakning av Baci som blängde allt hon bara kunde när vi gjorde nåt som var lite för högljutt, lillkissen. Sen tror jag hon var trött på att få alldeles för lite uppmärksamhet så hon gick omkring och ylade som en litet lejon (och då menar jag verkligen hela tiden!) i lägenheten och vi prövade allt men inget hjälpte. då var vi lite bedrövade ett tag men sen blev hon världens gosigaste katt igen och kröp upp i våra knän och myste. Hon var nog helt enkelt lite sällskapssjuk. en riktig liten prinsessa det där... ;) men världens sötaste och goaste prinsessa.

nu ska vi inhandla rejäla skruvar och allt som behövs för att få upp våra skåp. känner på mej att detta kan bli en jobbig dag. ska försöka hålla tålamodet uppe på min prins. :)
tack o haj!

RSS 2.0