sanna-helg!

ja nu är det snart dags för den efterlängtade sanna-helgen! imorrn kommer hon, o vi ska få några härliga dagar med sanna-hanna-kvalitétid. var såååå otroligt längesen o vi har alltid så kul tillsammans. några preliminära planer är bowling, melodifestival-final (den är definitiv hihi) och kanske lite utgång...? dansa är ju alltid himla kul! :)

annars har det ju vart födelsedag, är numera en invand 23-åring, har t.o.m fått skriva det en gång! familjen var här, det var huset fullt men såå mysigt. o fick så fina presenter.. mycket som jag önskat mej, t.ex. en mikro, jippi jippi! så efterlängtad.
mest spännande var förstås presenten från johannes, o han kom hem med fiiina ljusrosa blommor som fortfarande pryder vårt bord så fint. fick även chokladpraliner, en bok, tåååårta OCH ett presentkort på en tångbad-behandling med massage! allt det från min älskling, blev så glad.
sjukt nöjd med de andra presenterna oxå såklart, tack alla!!!

borde verkligen sätta igång lite med hemtentan, men hur peppad är man?? tvättar o kollar på sabrina tonårshäxan. sjukt inspirerande dag..hihi. ska kaffa (sjukt bra ord) med johanna vid fyra, det blir dagens höjdpunkt. :) sen mat o  mys med pojken ikväll såklart men det har jag ju privilegiet att få varje dag! lyckliga jag! :)

åh glömde säga, go by the look of victoria beckham nu för tiden med...ahh. halkade in på ett litet bananskal på en gratisklippning som blev riktigt lyckad! ska även få en gratisfärgning imorrn, oerhört nöjd med detta! kan nog komma en liten bild på detta så småningom...

nu kallar tv:n igen, byyyeeeee!

  Jag o Johanna sjukt glada men med några hjärnceller färre..;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha söta vi är då ;)
att kaffa blev lätt dagens höjdare :) mer sånt hihi. vi börjar ju få värsta stammisfeelingen på mobilia nu, haha! :P
puss så länge

2008-03-12 @ 21:46:41
URL: http://johannahyden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0