Halvpeppar i soffan.

Hej hallå!
Försöker peppa upp mej för träningspass som jag ska sticka iväg på alldeles strax. Är lite sådär lagom slö o trött efter dagens skola men det får jag skjuta åt sidan så länge. 75 stationsgympa väntar!

Självförtroendet fick sig ett litet boost när jag skrev VG på senaste hemtentan. Hurra! :) Nu väntar nästa snart men då vet man ju iaf att man bara behöver koncentrera sig på den o inget annat.

Är annars lite trött på skola. (Har jag sagt det förr?) Börjar längta riktigt ordentligt till sommarlov nu, även fast jag ska jobba de sämsta veckorna som bara var möjligt så hoppas jag ändå att jag får lite fin kvalitetstid tillsammans med sambo, familj o fina vänner. Är visst ledig hela(!) juni som det ser ut nu så får klämma in allt skoj då. :) sen ska jag o baby ha v. 27, 28 tillsammans (ÖLAND!!) och sen jobb jobb jobb resten, fram till praktik. Det blir nog bra.

Nåt positivt med att ha juni ledigt är att jag får mycket tid till att piffa i lägenheten, hihi. För sånt får man ju ändå ta lite i taget. Men skatteåterbäringspapperna vi fick idag talade ju iaf om att vi kommer ha råd med lite nytt...hihi. Åh längtar som en tok här.

Nä, nu är det svettas som gäller!
;)



Tur att man inte behöver ha glasögon, jag ser ut som en riktig nörd!! :D

Valpvakt.

Idag har jag de sötaste vovvarna på besök. Kia, som har blivit stora flickan, och lilla Nova, som bara är 10 veckor, är hos oss ikväll när husse o matte jobbar. Så söta, nu ligger de o sussar båda två.

Annars har det hänt en del sen sist. I helgen var finaste Sannan här, och jag hade tjejfest i lördags. Sååå underbart kul blev det, tack bästa! :)
Mamma, pappa o Julle var i Madrid några dagar o flög från Kph så de var här en sväng i fredags o i tisdags när de skulle hem. Mys. Saknar dem massa men nu ska vi hem snart, om två veckor, yey! O min fining följer med, det är det bästa.

Lägenheten oxå ja... Åh gud va jag längtar till allt har löst sig med den vi bor i nu så vi kan börja packa o planera! Men än så länge är det fortfarande lite krångel, men det lutar väl åt att hyra ut den iaf. Nu ska man bara hitta nån pålitlig person som kan ta den. Åhh ge mej min trea nuuuu!!! :)

Nä, nu ska jag pussa lite på sötnosarna här...eller vänta tills de vaknar först kanske..

Bilder från helgen kommer hääääär:



Fick världens sötaste koppar o ett tårtfat!



Fina flickorna! Anna, Frida och Anja



Jag o världens sötaste Sanna

       
A little bit cray                      Puss på dej baby               Hihi, rödaste tungan har Anna


Trevlig helg då! <3

Förvirrade.

Idag skrevs kontraktet på. Så nu är det liksom definitivt, finns alltså ingen återvändo. Iaf inte just nu. :) När vi bara sitter o dagdrömmer o fantiserar om hur fantastiskt fint o bra det ska bli i vår trea så är allt toppen! Men nu är det ju en bit kvar dit. Det stora problemet: Sälja eller inte sälja??

Vi har haft två mäklare här idag och låt oss säga att vi fick två väääldigt olika bud. Vilket har förvirrat oss totalt, inte minst min älskling såklart. Det är ju liksom han som ska fatta det här svåra beslutet. Och jag vet att detta är hur löjligt som helst men jag kan inte låta bli att få lite dåligt samvete. Varför? Ja det kan man ju fråga sig. Det är absolut, verkligen inte J som fått mej att känna så, det är mina fåniga tankar som simmar omkring i mitt tröga huvud. Men om denna affär går med förlust, så skulle jag känna mej...skyldig på nåt sätt. För om det inte vore för mej så skulle han inte ens behöva sälja. ÅHHHH jag hör ju själv hur dumt detta låter.

Nu skulle han nog visserligen inte sälja om det skulle visa sig att det blev förlust. Men hur gör vi då??

Detta är orättvist, här har vi äntligen fått en större lägenhet, som vi väntat. Varför kan då inte allt bara få gå sådär smidigt o bra som man vill??
Hatar dessa dåliga tider. Var det tvunget att bli en ekonomisk kris eller?? Himla onödigt tycker jag allt.

Nåja, får väl fortsätta drömma mej bort till när vi har flyttat in o kommit iordning o allt är klart....mmmm..... eller nej just det, plugga var det jag skulle göra ja.

:P

Good news!

Det blev Stockholm! Sabina och jag hade en riktigt mysig o kul helg tillsammans! Det blev mys, shopping, ätande, melodifestival och konsert där hennes mycket talangfulla vänner medverkade. Mycket mycket bra!

Men nu är jag tillbaka i Skåne-landet och veckan började med en bra nyhet, vi fick vindsvåningen vi var o tittade på i torsdags! Gahh trodde aldrig vi skulle få den. Känns helt sjukt. Är så otroligt glad samtidigt som jag vet att det kommer bli några jobbiga veckor, med packning, rensande och dessutom säljning av denna lägenheten. PUST. Så ska skola o jobb skötas på det oxå. Det är bl.a. nu man är tacksam för fina vänner o familj. Jag tror flyttningen kommer gå galant tack vare dem.

Ny delkurs har startat, sinnessjukt mycket litteratur ska skaffas och läsas och jag tänkte faktiskt börja redan idag. Notera försöka. Hihi. Först ska jag ta en liten tripp till Mobilia och spendera mitt presentkort på roliga hårprodukter tänkte jag. Det kan man väl förtjäna. :)

Bilder från Sthlm levereras här:


Det åts sushi. Här med söta Sabben.



Vi lyssnade på duktiga Bettan, som egentligen heter Hanna hon oxå. :)



Klassiker.



Sabina och HannaX2

Att åka till Sthlm eller inte.

Åh, detta med Tradera är ju verkligen bra, för tänk vad billigt man kan komma undan. MEN, va jobbigt det är. Att inte veta, ska jag sitta på ett x2000 imorrn kväll till huvudstaden eller ska jag tillbringa helgen i Malmö med världens sötaste kissekatt? Hur söt katten än är så vill jag ju verkligen till Sthlm, känner att jag är så otroligt inställd på det nu. Hade vart så mysigt, o så skönt att komma iväg lite. Kan verkligen inte minnas senast jag var i vår huvudstad heller. Så vi fortsätter väl hålla tummarna då.

Har lite ångest för sommaren. Det är ju verkligen toppen att jag får va där jag jobbar nu, trivs så bra o allt. Men jag vill verkligen få minst tre veckor ledigt tillsammans med min man, det känns otroligt viktigt och välbehövligt. Få komma bort från lägenheten o Malmö, fly till underbara Öland, med havsutsikt från tomten. Att bara få va. Jag vill, och behöver.
Så det hoppas jag verkligen kan lösa sig. Åh, hoppas, hoppas, hoppas.

En glad nyhet förresten, Sanna ska förära oss med ett besök igen, yey! :) Hon hoppar med i bilen när mammi, pappi o Julle kommer ner, på vägen till Madrid. Sen spenderar hon helgen här, nästa helg alltså. Vilket innebär att hon får va med på min tjejmiddag, jippie!

Och med det säger jag Guten Nacht. (Kanske? Kan inte tyska alls.)

Och för att det är så trevligt med bilder så tar vi en bild med. ;)

 Den här är ju bara för söt. I Iike that boy very much. <3

en sån dag.

idag har vart en sån dag då man inte tycker man gjort så mycket, men så tänker man efter o kommer på att man ändå gjort en hel del.
typ detta:
-Lämnat in min tenta
-Tvättat en massa
-Lämnat in min cykel på verkstaden (stackarn har gått lite sönder i däcket
-Lämnat pojkens lunch som han glömde hemma i vanlig ordning
-Shoppat litta granna, jajamen. :) En kjol, en body, ett linne, en t-shirt, tre trosor.
-Vikt all tvätt samt bäddat rent
-Tagit en underbart skön dusch

Och nu ska jag strax börja med maten men först bjuckar jag på lite bilder från min födelsedag. Kul va? :)

(Sorry för den kursiva stilen förresten, men just den knappen verkar ha fastnat, får bara inte bort det).



Presentbord. :)



Finase kortet. <3

         
Odekorerad tårta                  Dekorationer                          Jag såg ut såhär!



Tårtan dekorerad o klar! Tack min prins.

Som ni ser hade jag en fin dag. :)
NU: Mat!

Birthday girl.

Idag fyller jag år. 24 år. Vilket betyder att jag är ruskigt nära 25. Vilket är mittemellan 20 och 30.

Efter den lilla ålders-nojan ska jag väl mest bara säga att jag har haft en underbart skön o fin dag än så länge. Frukost på sängen i morse, sen iväg på ett gött gympa-pass. Fått tulpaner hela dan, av J i morse o så två(!) blomsterbud. Fina sms, telefonsamtal, facebook-gratulationer på det och jag känner mej så bortskämd! Eller kanske bara omtyckt? :)

Fint är det iaf, har ännu inte fått öppna paket dock, det ska jag göra ikväll när J:s mamma o syster kommer hit. Inbakad oxfilé och hembakad prinsesstårta bjuds det på kvällen till ära och det är min älskade Johannes som är mästerkocken. Är detta toppen eller vad???
Önskar dock att min familj kunnat va här. Det är väl det som fattas. Men "extra"-familjen kommer ju iaf. :)

Puss på er! Nu ska jag njuta vidare. ;)

tenta-tisdag.

inga fettisdagar här inte. här är det tenta-tisdagar som gäller. ska ner till orkanen strax o sätta mej. åhh jag hoppas den där rätta känslan infinner sig idag, allt hänger nämligen på den. den där skrivar-glöden.

i lördags var det supertrevligt, när Anna var här. det åts, dracks lite vin och pratades en hel del.

hoppas jag kan komma iväg till gymmet ikväll oxå, var alldeles för längesen nu. tyvärr var det fullt på mitt favvo-pass. grrr.

o ikväll ska jag hämta skorna jag beställt från USA, whii. :D 4 par vår/sommarskor till Hanna, man tackar! jag vill ha värme nuuuuu! är så spytrött på fula o tråkiga stövlar som blir skitiga så fort man går ut för det skvätter upp på dem när man cyklar. gahh, det går inte att känna sig riktigt fin när det är kallt, så tråkigt! så våren, nu kan du komma. Tack!

nä, nu ska jag ta tag i det här. om jag är en riktigt duktig flicka idag så kan jag faktiskt få va lite ledig sen o njuta lite extra mycket av fin födelsedagshelg. :)
(hoppas på en kiss-unge i present hihi)

hej o puss!

RSS 2.0